Badkamer veiling

Badkamer veiling nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer door middel van een badkamer veiling? Bij Online Keukenveiling heeft u genoeg keuze in onze geveilde badkamers. Sinds kort bieden wij ook een badkamer veiling aan op onze website, naast onze aangeboden keukens. Doordat wij onze badkamer veiling aanbieden op onze website kunt u altijd zien welke prijzen wij hanteren. Zo weet u altijd hoeveel uw gewenste badkamer kost en hoeveel tijd u nog heeft om een keuze te maken. Wij zorgen ervoor dat ons aanbod wisselt en dat wij wekelijks nieuwe aanbiedingen hebben in onze veiling.  Zo bieden wij ook diverse badkamerstijlen aan. Houdt u meer van klassiek of meer van modern? Al deze stijlen komen terug in onze badkamer veiling. Wij adviseren u om onze website goed in de gaten te houden, want onze badkamers vliegen de deur uit! Wij zorgen ervoor dat onze badkamers voor ieder budget toegankelijk is. Zo heeft u altijd een prachtige badkamer voor een vriendelijke prijs!

Badkamer veiling bij Online Keukenveiling

Online Keukenveiling is een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Doordat wij een online veiling hanteren op onze website zijn wij voor iedereen toegankelijk. Voor elk budget hebben wij een prachtige badkamer in de aanbieding. Online Keukenveiling is een veilingwebsite met zeer goedkope badkamers. Al onze badkamers komen uit faillissementen of uit showrooms van bekende badkamerzaken. Iedere week hebben wij een compleet nieuw aanbod! Doordat wij onze badkamers uit faillissementen en showrooms halen, bespaart u hierdoor wel tot 50% op de prijzen van uw nieuwe badkamer. Ook kunnen wij garant staan voor badkamers van echt goede kwaliteit. Wij begrijpen dat het lastig is om een badkamer via een veilingwebsite te bestellen. Daarom organiseren wij diverse kijkdagen, zodat u uw gewenste badkamer ook in het echt kunt bekijken. Nadat u uw droombadkamer heeft gezien en u heeft de keuze gemaakt om uw badkamer te kopen, kunt u heel eenvoudig uw badkamer online bij ons bestellen. Wij kunnen voor u de demontage verzorgen, maar ook hebben wij een bezorgservice. Wenst u een bijbestelling? Dit regelen wij via erkende badkamerspecialisten. Naast dat wij complete badkamers veilen, veilen wij ook badkamermeubels en badkameraccessoires. 

Bent u enthousiast geworden over onze badkamer veiling? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding bent u bij ons aan het juiste adres.