Over ons

Leuk dat je met ons kennis wil maken!

Wij zijn het team achter Onlinekeukenveiling.nl, wij geven keukens een extra leven! In onze webshop vindt je showroomkeukens, tweedehands keukens, (keuken)apparatuur en badkamers. Dit alles voor een vaste lage prijs, in tegenstelling tot andere online veilinghuizen. Daarnaast bieden wij extra services, zoals het demonteren en bezorgen van showroomkeukens/tweedehands keukens.

Heb je showroomkeukens, apparatuur, sanitair of restpartijen waar je graag snel en zorgeloos afstand van wil doen? Neem dan een kijkje op de pagina Zakelijk.

Ons team bestaat uit specialisten met veel ervaring in zijn/haar werkgebied. De gedrevenheid en samenstelling van dit team staat garant voor een lage prijs en uitstekende service.

Leon van Wijk
Leon is onze kantoorheld, naast het op rolletjes laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken is hij ook de eindverantwoordelijke van onze website en marketing & communicatie kanalen.
Maurits van Heusden
Maurits is onze accountmanager. Hij is verantwoordelijk voor het bezoeken van de keukenzaken en het beheren van de klantrelaties, daarnaast is hij het aanspreekpunt bij interesse in onze diensten.
Nino Brodelet
Nino is onze accountmanager in België. Hij is verantwoordelijk voor het bezoeken van de keukenzaken en het beheren van de klantrelaties, daarnaast is hij het aanspreekpunt bij interesse in onze diensten.
John van Balen
John is onze commerciële man, hij houdt zich onder andere bezig met veilingen schrijven en het up-to- date houden van het actuele aanbod.
Janet van Mourik
Janet is dol op cijfertjes en daarmee onze steun en toeverlaat voor de boekhouding en alle afrekeningen.
Kaj Vierbergen
Kaj is onze marketing specialist. Hij houdt zich dagelijks bezig met alle marketing- en sociale media activiteiten. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de website en de communicatie op alle sociale media kanalen.
Niels van Klompenburg   
Niels is onze man met het overzicht. Als magazijn chef is hij naast de dagelijkse gang van zaken verantwoordelijk voor de in- en uitgaande goederen.
Diane van der Linden
Diane is onze administratief medewerkster, ze ondersteund onze accountmanager en is verantwoordelijk voor ons voorraadsysteem.
Yentl Baijense
Yentl heeft een oog voor tweedehands keukens en is daarmee verantwoordelijk voor het klantcontact rondom tweedehands keukens en het plaatsen van nieuw aanbod op onze website.
Sietse Broekmeulen
Sietse is als veilingcoördinator druk bezig met alle voorbereidingen en afhandelingen van veilingen. Daarnaast draait hij ook zijn hand niet om voor het demonteren van (showroom)keukens.
Janneke Smits
Janneke is onze commerciële medewerkster. Ze is verantwoordelijk voor het plaatsen van al ons nieuwe aanbod. Ook is ze druk bezig om klanten te woord te staan en te helpen.
Youri van der Leij
Youri is onze magazijnman. Hij is dagelijks te vinden in het magazijn waar hij de keukens opslaat en zorgt dat alles vlekkeloos loopt.
Stijn de Meij
Stijn is ons manusje-van-alles. Naast dat hij druk is op kantoor helpt hij de buitendienst met het demonteren en bezorgen van keukens.
Joao de Heer
Joao is onze keuken demonteur. Hij zorgt dat alle showroomkeukens en tweedehands op professionele wijze worden gedemonteerd. Naast het demonteren is hij ook verantwoordelijk voor het bezorgen van de keukens.
Giel van der Leest
Giel is onze keuken demonteur. Hij zorgt dat alle showroomkeukens en tweedehands op professionele wijze worden gedemonteerd.
Demi kerkhof
Demi is onze stagiair marketing. Ze schrijft artikelen, maakt content en helpt mee aan het verbeteren van de website.
Jeffrey Leutscher 
Jeffrey is onze keuken demonteur. Hij zorgt dat alle showroomkeukens en tweedehands op professionele wijze worden gedemonteerd.
Milan Sadat
Milan is onze keuken demonteur. Hij zorgt dat alle showroomkeukens en tweedehands op professionele wijze worden gedemonteerd. Naast het demonteren is hij ook verantwoordelijk voor het bezorgen van de keukens.
Laurens van Brakel
Laurens is onze stagiair bedrijfskunde. Hij gaat ervoor zorgen dat we nog efficiënter te werk kunnen gaan.
Kevin Voets
Kevin is onze keuken demonteur. Hij zorgt dat alle showroomkeukens en tweedehands op professionele wijze worden gedemonteerd.
Elbert van Dalen
Elbert is de man achter onlinekeukenveiling.nl. Met een berg aan ervaring in de keukenwereld is hij momenteel actief als taxateur, accountmanager en eindverantwoordelijke voor de financiële gang van zaken.
Philippe
Philippe is altijd enthousiast en blij als er nieuwe klanten langskomen.

Onze missie

Onlinekeukenveiling.nl is een keukenplatform met een missie

We brengen vraag en aanbod van showroomkeukens en tweedehands keukens samen en bieden hierbij extra services waardoor alle partijen ontzorgd worden. Zo werken we samen toe naar het volledig hergebruiken van bestaande keukens. Samen naar circulaire economie.

De impact van Onlinekeukenveiling.nl

Door het aanbieden van luxe grote showroomopstellingen wordt dit segment keukens ook toegankelijk voor mensen met een kleinere portemonnee. Daarnaast demonteren we ook veel gebruikte keukens, bij particulieren in huis. Deze worden vakkundig gedemonteerd en klaar gemaakt voor een extra leven. Zo voorkomen we dat deze keukens op de vuilnisbelt belanden. Op deze manier maken we impact.

Kom werken bij Onlinekeukenveiling.nl

Bij Onlinekeukenveiling.nl werken we elke dag vol goeie energie om hét platform te worden voor de aan- en verkoop van showroomkeukens en gebruikte keukens. Dit doen we al met 10 collega’s, vanuit onze hoofdlocatie in Gameren. Meewerken aan onze missie? Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze vacatures