Over ons

Leuk dat je met ons kennis wil maken!

Wij zijn het team achter Onlinekeukenveiling.nl, wij geven keukens een extra leven! In onze webshop vind je showroomkeukens, tweedehands keukens, (keuken)apparatuur en badkamers. Dit alles voor een vaste lage prijs, in tegenstelling tot andere online veilinghuizen. Daarnaast bieden wij extra services, zoals het demonteren en bezorgen van showroomkeukens/tweedehands keukens.

Heb je showroomkeukens, apparatuur, sanitair of restpartijen waar je graag snel en zorgeloos afstand van wil doen? Neem dan een kijkje op de pagina Zakelijk.

Ons team bestaat uit specialisten met veel ervaring in zijn/haar werkgebied. De gedrevenheid en samenstelling van dit team staat garant voor een lage prijs en uitstekende service.

Leon van Wijk
Leon is onze kantoorheld, naast het op rolletjes laten verlopen van de planning en de dagelijkse gang van zaken is hij ook de eindverantwoordelijke over onze website en marketing & communicatie kanalen.
Elbert van Dalen
Elbert is de man achter onlinekeukenveiling.nl. Met een berg aan ervaring in de keukenwereld is hij momenteel actief als taxateur, accountmanager en eindverantwoordelijke voor de financiële gang van zaken.
Janet van Mourik
Janet is dol op cijfertjes en daarmee onze steun en toeverlaat voor de boekhouding en alle afrekeningen.
Marek Broskiwiets
Marek is als veilingcoördinator druk bezig met alle voorbereidingen en afhandelingen van veilingen. Daarnaast draait hij ook zijn hand niet om voor het demonteren van (showroom)keukens.
Sietse Broekmeulen
Sietse is als veilingcoördinator druk bezig met alle voorbereidingen en afhandelingen van veilingen. Daarnaast draait hij ook zijn hand niet om voor het demonteren van (showroom)keukens.
Niels van Klompenburg
Niels is onze man met het overzicht. Als magazijn chef is hij naast de dagelijkse gang van zaken verantwoordelijk voor de in- en uitgaande goederen.
John van Balen
John is onze commerciële man pur sang, naast de marketing houdt hij zich onder anderen bezig met veilingen schrijven en het up-to-
date houden van het actuele aanbod.
Rob de Vries
Rob is als veilingcoördinator druk bezig met alle voorbereidingen en afhandelingen van veilingen en het opstellen van waardebepalingen.
Vitaly Cumakovs
Vitaly is dol op sleutelen en sturen. Naast demonteur van zowel showroomkeukens als tweedehands keukens is hij ook inzetbaar voor het bezorgen van bestellingen.
Yentl Baijense
Yentl heeft een oog voor tweedehands keukens en is daarmee verantwoordelijk voor het klantcontact rondom tweedehands keukens en het plaatsen van nieuw aanbod op onze website.
Laurens van Dalen
Laurens is onze Junior Account Manager. Hij bezoekt zo veel mogelijk keukenzaken om deze te ondersteunen bij het verkopen van showroomkeukens.
Asma El-Haouli
Asma is onze marketingspecialist. Zij houdt zich dagelijks bezig met alle marketing- en sociale media activiteiten. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de website en de communicatie op alle sociale media kanalen.
Pedro van de Werken
Pedro is onze Junior Account Manager en bezoekt keukenzaken om deze te ondersteunen bij het verkopen van showroomkeukens. Verder is hij ook verantwoordelijk voor het taxeren van keukens en het ondersteunen van de binnendienst.
Laurens van Brakel
Laurens is onze bezorger. Hij is verantwoordelijk voor de bestellingen en bezorgingen. Daarnaast ondersteunt hij de buitendienst met andere werkzaamheden zoals het demonteren van tweedehands keukens.
Pim de Vries
Pim zorgt ervoor dat de tweedehands keukens op professionele wijze worden gedemonteerd. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor alle bestellingen en bezorgingen van showroom- en tweedehands keukens.
Philippe
Philippe is altijd enthousiast en blij als er nieuwe klanten langskomen.

Onze missie

Onlinekeukenveiling.nl is een keukenplatform met een missie

We brengen vraag en aanbod van showroomkeukens en tweedehands keukens samen en bieden hierbij extra services waardoor alle partijen ontzorgd worden. Zo werken we samen toe naar het volledig hergebruiken van bestaande keukens. Samen naar circulaire economie.

De impact van Onlinekeukenveiling.nl

Door het aanbieden van luxe grote showroomopstellingen wordt dit segment keukens ook toegankelijk voor mensen met een kleinere portemonnee. Daarnaast demonteren we ook veel gebruikte keukens, bij particulieren in huis. Deze worden vakkundig gedemonteerd en klaar gemaakt voor een extra leven. Zo voorkomen we dat deze keukens op de vuilnisbelt belanden. Op deze manier maken we impact.

Kom werken bij Onlinekeukenveiling.nl

Bij Onlinekeukenveiling.nl werken we elke dag vol goeie energie om hét platform te worden voor de aan- en verkoop van showroomkeukens en gebruikte keukens. Dit doen we al met 10 collega’s, vanuit onze hoofdlocatie in Gameren. Meewerken aan onze missie? Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze vacatures