Over ons

Leuk dat je met ons kennis wil maken!

Wij zijn het team achter Onlinekeukenveiling.nl, wij geven keukens een extra leven! In onze webshop vindt je showroomkeukens, tweedehands keukens, (keuken)apparatuur en badkamers. Dit alles voor een vaste lage prijs, in tegenstelling tot andere online veilinghuizen. Daarnaast bieden wij extra services, zoals het demonteren en bezorgen van showroomkeukens/tweedehands keukens.

Heb je showroomkeukens, apparatuur, sanitair of restpartijen waar je graag snel en zorgeloos afstand van wil doen? Neem dan een kijkje op de pagina Zakelijk.

Ons team bestaat uit specialisten met veel ervaring in zijn/haar werkgebied. De gedrevenheid en samenstelling van dit team staat garant voor een lage prijs en uitstekende service.

Leon van Wijk
Leon is onze kantoorheld, naast het op rolletjes laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken is hij ook de eindverantwoordelijke van onze website en marketing & communicatie kanalen.
Robert Westerlaken
Robert Westerlaken
Robert is onze accountmanager Nederland. Hij is verantwoordelijk voor het bezoeken van de keukenzaken en het beheren van de klantrelaties, daarnaast is hij het aanspreekpunt bij interesse in onze diensten.
Nino Brodelet
Nino Brodelet
Nino is onze accountmanager in België. Hij is verantwoordelijk voor het bezoeken van de keukenzaken en het beheren van de klantrelaties, daarnaast is hij het aanspreekpunt bij interesse in onze diensten.
John van Balen
John van Balen
John is onze commerciële man, hij houdt zich onder andere bezig met veilingen schrijven en het up-to- date houden van het actuele aanbod.
Jalal Bouabid
Jalal Bouabid
Jalal is onze orderverwerker. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het maken van de installatie tekeningen. Hij zorgt ervoor dat jouw droomkeuken perfect past in je woning.
Janet van Mourik
Janet van Mourik
Janet is dol op cijfertjes en daarmee onze steun en toeverlaat voor de boekhouding en alle afrekeningen.
Niels van Klompenburg
Niels van Klompenburg
Niels is onze man met het overzicht. Als magazijn chef is hij naast de dagelijkse gang van zaken verantwoordelijk voor de in- en uitgaande goederen.
Diane van der Linden
Diane van der Linden
Diane is onze medewerkster human resource. Ze zorgt voor alle personeelszaken in de organisatie. Ze is daarnaast ook verantwoordelijk voor het voorraadsysteem.
Yentl Baijense
Yentl Baijense
Yentl heeft een oog voor tweedehands keukens en is daarmee verantwoordelijk voor het klantcontact rondom tweedehands keukens en het plaatsen van nieuw aanbod op onze website.
Sietse Broekmeulen
Sietse Broekmeulen
Sietse is als veilingcoördinator druk bezig met alle voorbereidingen en afhandelingen van veilingen. Daarnaast draait hij ook zijn hand niet om voor het demonteren van (showroom)keukens.
Janneke Smits
Janneke Smits
Janneke is onze commerciële medewerkster. Ze is verantwoordelijk voor het plaatsen van al ons nieuwe aanbod. Ook is ze druk bezig om klanten te woord te staan en te helpen.
Youri van der Leij
Youri van der Leij
Youri is onze weekendhulp. Hij is elk weekend te vinden in ons magazijn waar hij de keukens opslaat en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.
Giel van der Leest
Giel van der Leest
Giel is onze keuken demonteur. Hij zorgt dat alle showroomkeukens en tweedehands op professionele wijze worden gedemonteerd.
Demi Kerkhof
Demi Kerkhof
Demi onze marketing medewerker. Ze houdt zich dagelijks bezig met alle marketing- en sociale media activiteiten. Ze helpt daarnaast ook mee aan het verbeteren van de website.
Milan Sadat
Milan Sadat
Milan is onze keuken demonteur. Hij zorgt dat alle showroomkeukens en tweedehands op professionele wijze worden gedemonteerd. Naast het demonteren is hij ook verantwoordelijk voor het bezorgen van de keukens.
Laurens van Brakel
Laurens van Brakel
Ondanks zijn jonge leeftijd is Laurens al jaren in dienst. Hij ondersteunt ons nu als werkstudent.
Elbert van Dalen
Elbert van Dalen
Elbert is de man achter onlinekeukenveiling.nl. Met een berg aan ervaring in de keukenwereld is hij momenteel actief als taxateur, accountmanager en eindverantwoordelijke voor de financiële gang van zaken.
Philippe
Philippe
Philippe is altijd enthousiast en blij als er nieuwe klanten langskomen.

Onze missie

keukenplatform met een missie

Onlinekeukenveiling.nl is een keukenplatform met een missie

We brengen vraag en aanbod van showroomkeukens en tweedehands keukens samen en bieden hierbij extra services waardoor alle partijen ontzorgd worden. Zo werken we samen toe naar het volledig hergebruiken van bestaande keukens. Samen naar circulaire economie.

De impact

De impact van Onlinekeukenveiling.nl

Door het aanbieden van luxe grote showroomopstellingen wordt dit segment keukens ook toegankelijk voor mensen met een kleinere portemonnee. Daarnaast demonteren we ook veel gebruikte keukens, bij particulieren in huis. Deze worden vakkundig gedemonteerd en klaar gemaakt voor een extra leven. Zo voorkomen we dat deze keukens op de vuilnisbelt belanden. Op deze manier maken we impact.

Kom werken bij Onlinekeukenveiling.nl

Bij Onlinekeukenveiling.nl werken we elke dag vol goeie energie om hét platform te worden voor de aan- en verkoop van showroomkeukens en gebruikte keukens. Dit doen we al met 10 collega’s, vanuit onze hoofdlocatie in Gameren. Meewerken aan onze missie? Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze vacatures