Filteren
Filteren
Prijs
tot

Kopen

Een tweedehands keuken kopen?

Op zoek naar een tweedehands keuken? Bij Onlinekeukenveiling.nl vind je een keuken voor ieder budget. Onze tweedehands keukens zijn door onze specialisten vakkundig gedemonteerd en ingepakt, klaar voor een extra leven. Door te kiezen voor een tweedehands keuken ben je verzekerd van een scherpe prijs en een snelle service. Zo draag jij ook je steentje bij aan een circulaire economie. Moeite met beslissen welke keuken het beste bij jou past? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Buiten onze tweedehands keukens, bieden wij ook prachtige showroomkeukens aan. Deze keukens worden vervangen in showrooms van keukenzaken waardoor wij ze tegen een zeer scherpe prijs voor je kunnen aanbieden. Voor alle keukens geldt, er is er slechts één, dus wees er snel bij!

Tweedehands bij Onlinekeukenveiling.nl

Het maken van de juiste keuze tweedehands keuken is niet makkelijk, want er zijn veel specificaties waar je op moet letten. Daarom helpen we je graag door je uitgebreid te informeren op onze informatiepagina over showroomkeukens. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een tweedehands keuken?

  • Opstelling: De opstelling hangt af van de beschikbare ruimte. Bij kleinere ruimtes kom je vaak uit op een rechte keuken of een hoek keuken. Is je ruimte iets groter dan is er extra ruimte voor een kastenwand of een schiereiland keuken. Heb je een nóg grotere ruimte? Dan is een eiland keuken een goede optie.
  • Afmetingen: Ook de afmeting hangt af van de beschikbare ruimte. Hoe groter de ruimte, des te meer kasten je kwijt kunt. Sommige tweedehands keukens kunnen anders worden opgesteld dan dat ze op de foto staan. Benieuwd naar de mogelijkheden en andere opstellingen bij een keuken? Neem contact met ons op, we helpen je graag.
  • Merken: Zoals bij alle producten heb je dure merken en goedkopere merken. Waar alle merken kwalitatief goed zijn, zit het verschil vaak in de details. Zo hebben de duurdere merken zoals Pronorm, Next125, Poggenpohl en Schüller een unieke stijl en een geraffineerde afwerking. Waar de goedkopere keukenmerken een standaard afwerking hebben, met een minder luxe uitstraling.
  • Materiaal werkblad: Is het werkblad van glas, RVS, composiet, graniet of kunststof gelamineerd? Alhoewel smaken verschillen, zijn bepaalde materialen aan te raden bij veelvuldig gebruik. Lees alles over verschillende werkbladen op de informatiepagina.

Heb je ondanks onze tips nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!