Verschillende merken keukens

Leon van Wijk
01-02-23
  • 1
  • 0

Onlinekeukenveiling biedt verschillende merken keukens aan. Ben je benieuwd welk merk het beste bij jou past? Lees verder over de verschillende merken.


Leicht

Leicht is een Duits keukenmerk dat sinds meer dan 80 jaar zorgt voor hoogkwalitatieve keukens. De kracht van een Leicht keuken zit hem in het moderne design. Het zijn maatwerk design keukens die ook de aangrenzende woongedeelten in uw woning bij de keuken betrekken.


Schüller

Schüller is een Duits keukenmerk met meer dan 65 jaar ervaring. De kwaliteit van een Schüller keuken is erg goed. Bij Schüller kun je terecht voor moderne keukens en designkeukens, er zijn ook tijdloze keukens te vinden en een paar echt klassieke keukens. De prijs ligt net iets lager.


Hacker

Hacker keukens voldoen aan de hoogste eigen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Het merk heeft hoge milieu standaarden die uniek zijn in de keukenbranche. Ze hebben een groot assortiment.


Nolte

Nolte kuchen is een van de grootste keukenfabrikanten uit Duitsland. Ze staan voor buitengewone kwaliteit, voor variatie en service, betrouwbaarheid en continuïteit. Ze bezitten een gevarieerd en breed assortiment. Zo heeft ieder type een keuken die bij ze passen.


Brigitte

Brigitte is een oud merk, maar toch erg trendy. Ze combineren graag hippe kleurtrends met originelen details.


Rotpunkt

Bij het Duitse merk staat design, kwaliteit en duurzaamheid centraal. De designkeukens zijn georiënteerd aan een minimalistische esthetiek en maken een kwalitatieve indruk. Je ziet vaak extra’s zoals houten binnen laden en geïntegreerde Led verlichting. Hun assortiment is klein, maar breed.


Nobilia

Nobilia is een van de grootste en meest geavanceerde keukenfabrikanten ter wereld. Nobilia kan door het vele produceren de lage prijs behouden. Het assortiment is erg afwisselend van een klassieke keuken tot de open woonkeuken voor de hele familie. Nobilia hecht veel waarde aan de kwaliteit. Ze hebben daarom een eigen laboratorium waarin keukens nauwkeurig getest worden. Het doel is een levensduur van minimaal 15 jaar garanderen.


Ballerina

Hou je niet van een eenvoudige keuken dan moet je bij het merk ballerina zijn. Het Duitse familie bedrijf maakt interessante ontwerpen. Denk daarbij aan een Y-keuken of antibacteriële keukens. De keukens zijn enorm mooi afgewerkt en technisch veel sterker dan je voor de prijs zou verwachten.


SieMatic

SieMatic is een Duits keuken merk dat sinds 1929 al keukens van de hoogste kwaliteit produceert. Met een SieMatic keuken bent u verzekerd van een keuken met een uniek design en innovatieve systemen. SieMatic keukens gaan decennia mee, maar daar betaal je ook wel voor. Vandaar dat deze keukens ook wat duurder zijn.


Next125

Het Duitse merk Next125 staat bekend om het stijlvolle design. Ze staan voor authenticiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Het zijn moderne keukens met strakke lijnen, greeploze kasten en de lades sluiten met een geluidloos zelf sluitend systeem.


Bauformat

Het bedrijf staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze staan bekend om hun frisse ontwerpen en innovatieve technologie. Het assortiment is een functionele mix van kleuren en moderne accenten. Bauformat keukens hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.


Beckermann

Beckermann is erg groot in hun assortiment. Van elegant en tijdloos tot een rechtlijnig design van landelijk en mediterraan tot retro. Hun motto is details maken het verschil. De laminaatoppervlakken hebben anti-vingerafdruk eigenschappen. Ze hebben verschillende front trend Lines.


Keller

Keller keukens is een Nederlandse keuken fabrikant. Ze zijn georiënteerd aan de Nederlandse markt, mode en kwaliteitsstandaard door het ontwerp en fabricage in Nederland  te doen. Ze hebben een groot aantal in stijlen zoals landelijk of hoogglans keukens. De luxe keukens bevatten een hoogwaardige afwerking en functionaliteit voor de ambitieuze thuiskok.

Wil je meer weten over een bepaald keukenmerk? Neem dan gerust contact met ons op. 

We helpen je graag!

  • 1
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.