Zakelijk

Showroomkeuken verkopen

Onlinekeukenveiling is het platform waar kopers en verkopers van showroomkeukens worden samengebracht. Door onze unieke werkwijze bespaart u een hoop tijd, geld en gaten in uw showroom. Op deze pagina kun je via onze waardebepaling tool eenvoudig je showroomkeuken(s) uploaden. Na ontvangst sturen wij kosteloos een voorstel met daarin de waardebepaling. Verkoop je showroomkeuken gemakkelijk en snel op onllinekeukenveiling.

Werkwijze

Je showroomkeuken verkopen kan bij onlinekeukenveiling op twee manieren. Plan een afspraak in met onze accountmanager keukenzaken of doe het gemakkelijk zelf via onderstaande waardebepaling tool.

Waardebepaling tool

Waarom verkopen via Onlinekeukenveiling?

Verkoopplan op maat

Het verkopen van je showroomkeuken gaat bij Onlinekeukenveiling.nl via een verkoopplan op maat. Het aanleveren van je showroomkeuken(s) kan op twee manieren. Doe het zelf via onze waardebepaling tool, of maak een afspraak en onze accountmanager keukenzaken komt bij je langs om de keuken(s) te inventariseren. Op basis van deze informatie maken wij een vrijblijvend voorstel voor het verkopen van de showroomkeuken(s).

Door de garantie te stellen dat de showroomkeuken binnen 10 weken verkocht is, houden wij rekening met de gemiddelde levertijd van je nieuwe showroomkeuken. Echter kunnen we de oude showroommodellen ook in minder dan 10 weken verkopen. Wij organiseren namelijk elke 2 weken een openbare keukenveiling bij een van onze veilingpartners. Zo ben je er altijd van verzekerd dat de showroomkeuken tijdig verkocht en gedemonteerd is. Zo loopt alles volgens planning en blijf je niet achter met "gaten" in de showroom.

Accountmanager Keukenzaken Nederland

Robert Westerlaken

Robert Westerlaken
Accountmanager Nederland

+31 6 86 83 99 82
robert@onlinekeukenveiling.nl

Accountmanager Keukenzaken België

Nino Brodelet

Nino Brodelet
Accountmanager België

+32 47 25 90 327
nino@onlinekeukenveiling.be

Verkopen via Onlinekeukenveiling heeft vele voordelen:

  • 100% verkoopgarantie
  • Gegarandeerde minimale opbrengst
  • Geen gaten in je showroom
  • Je kunt direct nieuwe keukens bestellen
  • Gegarandeerde prijs
  • Geen demontage uren
  • In beeld bij een grotere doelgroep potentiele kopers

Voorstel bestand ontvangen?

Benieuwd wat je van ons voorstel voor een showroomkeuken mag verwachten? Vul onderstaand je e-mailadres in en wij sturen het direct toe.

Liever teruggebeld worden?

Vul onderstaand je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug
(op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur).