Zakelijk

Showroomkeukens verkopen

Om de laatste trends en noviteiten op het gebied van keukens te laten zien is het voor u als keukenondernemer noodzakelijk de juiste showroomkeukens te hebben staan. Het verkopen van de oude showroommodellen is voor veel keukenzaken een lastige opgave. Gelukkig biedt Onlinekeukenveiling.nl dé oplossing!

Werkwijze

Wij komen graag bij u langs op afspraak om de showroomkeuken(s) te inventariseren. Daarna ontvangt u van ons een voorstel met daarin de garantie tot verkoop binnen het gestelde termijn (van standaard 10 weken). Afhankelijk van het verkoopkanaal (eigen website of extern veilinghuis) betalen wij de opbrengsten aan u binnen 1 tot 21 dagen. Op de afgesproken datum is uw showroom (gedeeltelijk) leeg en klaar voor de nieuwe showroomkeukens!

Stuur mij het standaard voorstel bestand (na invullen emailadres, wordt het standaard voorstelbestand gestuurd.)Verkoopplan op maat

De levertijd van nieuwe showroomkeukens is normaliter zo’n 10 weken. Vandaar dat we in ons standaard voorstel garanderen dat uw showroomkeuken(s) verkocht zijn binnen deze termijn. Echter kunnen we de oude showroommodellen ook in minder dan 10 weken verkopen. Elke 2 weken organiseren wij een openbare keukenveiling bij Troostwijk Veilingen ofwel BVA Auctions. Uw showroomkeuken(s) worden bij deze veilingen altijd verkocht. Zo loopt alles volgens planning en zit u niet met “gaten” in de showroom.

Verkopen via Onlinekeukenveiling.nl heeft vele voordelen:

  • 100% verkoopgarantie
  • Gegarandeerde minimale opbrengst
  • Geen gaten in uw showroom
  • Met een gerust hart nieuwe showroomkeukens bestellen
  • Geen demontage- en transportkosten
  • Geen garantie en service vereist
  • Totale ontzorging door Onlinekeukenveiling.nl rondom de verkoop

Waarom verkopen via Onlinekeukenveiling.nl?

Verschillend verkoopkanaal

De bezoekers op onze website komen uit heel Nederland, België en Duitsland. Deze potentiële kopers hadden normaal gesproken uw showroom niet bezocht.

Gegarandeerde opbrengst

In ons voorstel geven wij per keuken aan wat de minimale opbrengst hiervan is, dit bedrag krijgt u gegarandeerd. Bij verkoop van meerdere showroomkeukens zien we dit “door elkaar”.

Totale ontzorging

Gedurende het gehele traject wordt u begeleid door het team van Onlinekeukenveiling.nl. Zij verzorgen de communicatie met potentiele kopers en houden u op de hoogte.

Geen extra kosten

Door het verkopen van de showroomkeuken(s) via Onlinekeukenveiling.nl is het niet vereist om garantie en service te verlenen. Daarnaast heeft u geen extra kosten voor bijvoorbeeld het demonteren en transporteren van de keuken(s). Wij bieden dat aan als extra service richting de koper. Wel bent u vrij om voor de klant eventueel bijbestellingen te doen.

Voordeel Der Kreis-leden

Bent u lid van Der Kreis? Dan geniet u van extra voordelen bij de verkoop van uw showroomkeuken(s). Vraag hier naar.

Uw showroomkeuken(s) verkopen?

Neem nu contact op en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat!

Bel: 085-0479456
Email: info@onlinekeukenveiling.nl