Tweedehands keukens

Wat is een tweedehands keuken?

Naast showroomkeukens vind je bij ons ook tweedehands keukens. Dit zijn gebruikte keukens die in een nette staat verkeren en daarom bijzonder goed geschikt zijn voor een tweede leven. Op onze website kun je zowel een tweedehands keukens kopen als verkopen. Meer weten?
Lees dan snel onderstaande informatie of kijk op de pagina's kopen of verkopen.

Waarom een tweedehands keuken kopen op Onlinekeukenveiling.nl?

Wij van Onlinekeukenveiling.nl hebben al meer dan 5 jaar ervaring in het kopen en verkopen van tweedehands keukens. Zoals wij keukenzaken ontzorgen bij de verkoop van hun showroomkeuken, ontzorgen wij ook consumenten die over een nette tweedehands keuken beschikken. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel waardoor je verzekerd bent van een nette en correcte demontage. Voorafgaand aan de demontage fotograferen wij de keuken zorgvuldig, zo weet je zeker dat je koopt wat je ziet.

Tweedehands keuken verkopen op Onlinekeukenveiling.nl

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken en is je huidige keuken nog in een goede staat? Dan komen wij hem graag demonteren. Op basis van een aantal gestelde punten beoordelen wij de waarde van je keuken. Na het afstemmen van de prijs en de ophaaldatum, zorgt ons team van specialisten voor een correcte demontage en een veegschone oplevering. Afhankelijk van de tweedehands keuken plaatsen wij deze direct bij ons op de website of bieden wij hem aan bij een van onze veilingpartners. Bij ons is afspraak ook echt afspraak en ben je verzekerd van een correcte demontage op de afgesproken datum.

Benieuwd naar de waarde van je keuken?

Op de pagina verkopen achterhaal je met onze waardebepaling tool gemakkelijk en snel wat de waarde van je keuken is. Zodra je tevreden bent met de prijs, maken wij een overeenkomst op om de keuken te komen demonteren. Zo geven wij keukens een tweede leven en dragen wij gezamenlijk een steentje bij aan een circulaire economie.

Tweedehands keuken te koop

Bij Onlinekeukenveiling.nl vind je een tweedehands kwaliteitskeuken voor elk budget. Sinds kort bieden we ook tweedehands keukens aan. Deze keukens worden vakkundig door onze specialisten gedemonteerd en ingepakt, klaar voor een extra leven. Door te kiezen voor een complete tweedehands keuken voorkom je dat deze op de vuilnisbelt belandt. Zo draag jij ook je steentje bij aan een circulaire economie.