Tweedehands keukens

Tweedehands keuken (ver)kopen?

Bij Onlinekeukenveiling.nl vind je naast showroomkeukens ook 2e hands keukens. Omdat we recentelijk gestart zijn met de aan- en verkoop van gebruikte keukens is het assortiment nog niet ruim. Wij geven keukens een extra leven. Heb jij een keuken die een tweede eigenaar verdient? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het?

Heel simpel; stuur een e-mail met onderstaande informatie naar tweedehands@onlinekeukenveiling.nl en wij berekenen de waarde van jouw keuken:

  • Stijlvolle foto's van de keuken
  • Afmetingen
  • Materiaal werkblad
  • Merk + typenummer (indien bekend) van de apparatuur
  • Bouwjaar keuken
  • Eventuele beschadigingen of defecten
  • Naam, adres en woonplaats
  • Overige opmerkingen; op verdieping, bepaalde apparatuur niet inbegrepen, etcetera

Wij sturen jou een voorstel en zetten daarin de afspraken op papier. Zo hebben we allebei de zekerheid dat hetgeen wat afgesproken is, ook nagekomen wordt. Na ondertekening van deze overeenkomst, wordt de afspraak definitief ingepland.

Onze collega's komen langs op het afgesproken tijdstip voor het demonteren van de keuken. Eerst maken we nog even foto's, doppen we de kraan en overige apparatuur af en gaan dan snel aan de slag. We laden de keuken in onze bus, vegen de vloer even netjes aan en dan snel door naar de volgende klant.

Bekijk hier hoe het in zijn werk gaat:Waarom verkopen via Onlinekeukenveiling.nl?

Onlinekeukenveiling.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het verkopen van gebruikte (showroom)keukens. Zoals wij keukenzaken ontzorgen bij verkoop van hun showroomkeukens, kunnen wij ook ontzorgen bij de verkoop van jouw gebruikte keuken. Wij komen langs, demonteren de keuken en nemen alles mee. Geen gedoe met het slopen en afvoeren van de keuken.

Wat kost het?

Dit is erg afhankelijk van de keuken. Wij maken een voorstel/waardebepaling aan de hand van bovenstaande punten. Niet alle keukens zijn geschikt voor een tweede leven, en ook de locatie (begane grond vs verdieping) heeft invloed op de prijs. 

Benieuwd geworden naar de waarde van jouw tweedehands keuken?

Stuur dan een e-mail naar tweedehands@onlinekeukenveiling.nl met informatie (zie bovenstaande punten) en ontvang een gratis waardebepaling!


2e hands keukens

Bij Onlinekeukenveiling.nl vind je een keuken voor elk budget. Sinds kort bieden we ook tweedehands keukens aan. Deze keukens worden vakkundig door onze specialisten gedemonteerd en ingepakt, klaar voor een extra leven. Door te kiezen voor een tweedehands keuken voorkom je dat deze op de vuilnisbelt belandt. Zo draag jij ook je steentje bij aan een circulaire economie.