Filteren
Filteren
PrijsUitleg
OpstellingUitleg
StijlUitleg
MerkUitleg
Afwerking frontUitleg
Prijs
tot

Showroomkeukens

Showroomkeuken kopen?

Wil je een nieuwe keuken kopen? Bekijk ons brede assortiment van keukens en showroomkeukens en vind de keuken die bij jou past. Het is goed om je bij de aanschaf van een nieuwe keuken af te vragen welke opstelling het beste past in de ruimte, wat voor soort werkblad je nodig hebt en welke kleur je het mooiste vindt. Of je nu een (amateur) chef-kok bent of graag alleen een mooie keuken wil, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk ook onze Tweedehands Keukens, deze keukens zijn niet nieuw, maar zijn vakkundig gedemonteerd en direct leverbaar. Koop jouw droomkeuken hier, maar wacht niet te lang!

Showroomkeukens bij Onlinekeukenveiling.nl

Kies je voor een designkeuken van Poggenpohl, Pronorm, Schüller of Next125? Of ga je voor keuken voorzien van alle gemakken van Nobilia, Rotpunkt, Ballerina of Bauformat? We hebben het allemaal. Het maken van de juiste keuze is niet makkelijk, want er zijn veel specificaties waar je op moet letten. Daarom helpen we je graag door je uitgebreid te informeren op onze informatiepagina over showroomkeukens. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een showroomkeuken?

  • Opstelling: De opstelling hangt af van de beschikbare ruimte. Bij kleinere ruimtes kom je vaak uit op een rechte keuken of een hoek keuken. Is je ruimte iets groter dan is er extra ruimte voor een kastenwand of een schiereiland keuken. Heb je een nóg grotere ruimte? Dan is een eiland keuken een goede optie.
  • Afmetingen: Ook de afmeting hangt af van de beschikbare ruimte. Hoe groter de ruimte, des te meer kasten kun je kwijt. Sommige showroomkeukens kunnen anders worden opgesteld dan dat ze op de foto staan. Benieuwd naar de mogelijkheden en andere opstellingen bij een keuken? Neem contact met ons op, we helpen je graag.
  • Merken: Zoals bij alle producten heb je dure merken en goedkopere merken. Waar alle merken kwalitatief goed zijn, zit het verschil vaak in de details. Zo hebben de duurdere merken zoals Pronorm, Next125, Poggenpohl en Schüller een unieke stijl en een geraffineerde afwerking. Waar de goedkopere keukenmerken een standaard afwerking hebben, met een minder luxe uitstraling.
  • Materiaal werkblad: Is het werkblad van glas, RVS, composiet, graniet of kunststof gelamineerd? Alhoewel smaken verschillen, zijn bepaalde materialen aan te raden bij veelvuldig gebruik. Lees alles over verschillende werkbladen op de informatiepagina.

Heb je ondanks onze tips nog vragen? Geen enkel probleem, we helpen je graag. Voor meer hulp klik je hier.

Bekijk ook onze Tweedehands Keukens, deze keukens zijn niet nieuw, maar zijn vakkundig gedemonteerd en direct leverbaar!