Filteren
Filteren
OpstellingUitleg
StijlUitleg
MerkUitleg
Prijs
tot

Showroomkeukens

Wil je een showroomkeuken kopen?

In keukenzaken geven showroomkeukens een goed beeld van alle mogelijkheden voor verschillende ruimtes en budgetten. Door het regelmatig wisselen van de collectie, worden deze keukens vervolgens tegen hoge kortingen aangeboden. Kies je voor een showroomkeuken bij Onlinekeukenveiling.nl dan ben je verzekerd van de scherpste prijs en ontvang je de keuken zoals getoond op de foto. Bij de aanschaf van een showroomkeuken is het goed je af te vragen welke opstelling, werkblad en kleur je het mooiste vindt. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk ook onze Tweedehands Keukens, deze keukens zijn niet nieuw, maar zijn vakkundig gedemonteerd en direct leverbaar.

Het aanbod aan showroomkeukens

Bij Onlinekeukenveiling.nl vind je kwaliteitskeukens van diverse merken. Door ons grote en snel wisselende aanbod hebben wij voor bijna iedere ruimte en budget een passende keuken. De keukenapparatuur is altijd inbegrepen. Past de showroomkeuken net niet of is hij niet helemaal naar wens? Aanpassingen maken behoort tot de mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van kasten, een ander blad of het bestellen van andere fronten. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een showroomkeuken?

  • Opstelling: De opstelling hangt af van de beschikbare ruimte. Bij kleinere ruimtes kom je vaak uit op een rechte keuken of een hoek keuken. Is je ruimte iets groter dan is er extra ruimte voor een kastenwand of een schiereiland keuken. Heb je een nóg grotere ruimte? Dan is een eiland keuken een goede optie.
  • Afmetingen: Ook de afmeting hangt af van de beschikbare ruimte. Hoe groter de ruimte, des te meer kasten kun je kwijt. Sommige showroomkeukens kunnen anders worden opgesteld dan dat ze op de foto staan. Benieuwd naar de mogelijkheden en andere opstellingen bij een keuken? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Ook kun je vooraf je keuken opmeten zodat je weet wat voor mogelijkheden je hebt. Hulp nodig bij het opmeten van jouw keukenruimte? In dit artikel staat uitgelegd hoe je dit kunt doen. 
  • Merken: Zoals bij alle producten heb je dure merken en goedkopere merken. Waar alle merken kwalitatief goed zijn, zit het verschil vaak in de details. Zo hebben de duurdere merken zoals Pronorm, Next125, Poggenpohl en Schüller een unieke stijl en een geraffineerde afwerking. Waar de goedkopere keukenmerken een standaard afwerking hebben, met een minder luxe uitstraling.
  • Materiaal werkblad: Is het werkblad van glas, RVS, composiet, graniet of kunststof gelamineerd? Alhoewel smaken verschillen, zijn bepaalde materialen aan te raden bij veelvuldig gebruik. Lees alles over verschillende werkbladen op onze nieuwspagina.

Heb je ondanks onze tips nog vragen? Geen enkel probleem, we helpen je graag. Voor meer hulp klik je hier.

Bekijk ook onze Tweedehands Keukens, deze keukens zijn niet nieuw, maar zijn vakkundig gedemonteerd en direct leverbaar!