Showroomkeuken kopen, zo werkt het.

23-06-20
  • 0
  • 0

Het kopen van een showroomkeuken gaat iets anders dan het kopen van een nieuwe keuken. Daarom leggen we graag uit hoe het werkt en waar je op moet letten.

Vind jouw droomkeuken

In onze webshop vind je het grootste assortiment showroomkeukens van Nederland en België. Met behulp van de handige filters zoek je makkelijk tussen de verschillende keukens. Zie je een keuken naar wens, maar moet de opstelling verandert worden? We denken graag mee en zoeken samen naar een oplossing. 
Anders dan bij andere online veilinghuizen betaal je bij Onlinekeukenveiling.nl een vaste prijs. Door afspraken met de keukenvakzaken kunnen we de showroomkeuken slechts tot een bepaald moment voor deze vaste lage prijs aanbieden. Deze tijd wordt weergegeven in het kader "Veiling loopt tot". Wacht dus niet te lang, want voor je het weet gaat jouw droomkeuken aan je neus voorbij!

Staat jouw droomkeuken er niet tussen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe keukens online worden gezet.

Enkele tips:

  • Denk niet in vaste opstellingen; met een beetje creativiteit kun je van een eilandkeuken een rechte of en een hoekkeuken maken.
  • Koop een (te) grote keuken; het is beter om keukenkasten over te houden, in plaats van een bijbestelling.
  • Kom je er niet uit, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Plaats jouw bestelling

Zodra je jouw perfecte keuken gevonden hebt, kun je overgaan tot het plaatsen van de bestelling. Klik op de grote groene knop "In winkelwagen" en daarna op "Ik ga bestellen". Maak hier een account aan met je Google-, Facebook-, Apple-account of ga door als gast. Aangekomen in de kassa vul je jouw gegevens in, deze gegevens gebruiken we alleen voor een goede afronding van jouw bestelling. Geef daarna aan of je jouw bestelling thuisbezorgd wil hebben, of dat je het liever zelf ophaalt. Let op: de meeste showroomkeukens staan door heel Nederland en België, en dus niet altijd in Gameren. Ook moet je er rekening mee houden dat wanneer je kiest voor "Alles zelf regelen" je de keuken zelf dient te demonteren.
Als laatste reken je af, je kunt kiezen tussen iDeal, Apple Pay, PayPal of Bancontact. Zodra de betaling is afgerond wordt jouw bestelling geplaatst. Je krijgt direct een bevestiging van jouw bestelling per e-mail. Hierin staan verdere instructies.

Gefeliciteerd met jouw aankoop

Na aankoop van jouw product wordt er met jou contact opgenomen. Producten welke direct leverbaar zijn, kun je binnen enkele werkdagen verwachten. Als het gaat om een showroomkeuken dan stemmen we in samenspraak met de keukenzaak af, op welke datum de showroomkeuken gedemonteerd mag worden. Heb je ervoor gekozen om de showroomkeuken te laten bezorgen? Dan bellen we altijd vooraf, zodat we langskomen wanneer het jou uitkomt.

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.