Badkamer showroommodel

Badkamer showroommodel nodig?

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede badkamer, maar wilt nu niet de hoofdprijs betalen? Bij Online Keukenveiling vindt u uw badkamer showroommodel! Een badkamer showroommodel is de juiste keuze als u een goede badkamer wenst, maar niet te veel geld kan of wilt uitgeven. Doordat wij al onze badkamers opkopen uit een faillissement of showrooms kunnen wij u prachtige, betaalbare badkamers aanbieden. Wij verkopen onze badkamers als badkamer showroommodel op onze website, waar u ook meer informatie kunt vinden.

Bij ons vindt u niet alleen badkamers, maar ook badkamermeubels en badkameraccessoires. Wij verkopen wasbakken en wastafelkranen tegen bodemprijzen. U kunt bij ons tot wel 50% besparen op de aanschaf van uw nieuwe badkamer! Wij veilen niet alleen complete badkamers, maar ook badkamermeubels. Iedere week hebben wij een nieuw aanbod in badkamers, ook showroommodellen. Als de veiling is afgelopen, verdwijnen onze badkamers van de website en worden er nieuwe badkamers op de badkamer showrroommodel veiling aangeboden. Houdt u onze website wekelijks in de gaten voor nieuwe aanbiedingen! Wij hanteren altijd vaste prijzen voor onze aangeboden badkamers.

Badkamer showroommodel bij Online Keukenveiling

Online Keukenveiling is een erkende veilingwebsite met zeer goedkope showroombadkamers en nieuwe badkamers. Alle badkamers komen uit faillissementen of uit showrooms. Zo heeft u dus altijd waar voor uw geld en heeft u de juiste erkende kwaliteit van een volwaardige badkamer, zoals u die bij een badkamerspecialist zou kopen. Wij werken samen met tientallen erkende badkamerzaken. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij badkamers van topkwaliteit aan u verkopen. Wij kunnen het goed begrijpen als u het lastig vindt om een badkamer via onze veilingwebsite te kopen. Daarom organiseren wij voor u diverse kijkdagen, zodat u zelf de aangeboden badkamers kunt bekijken. Zo weet u zeker dat u een goede koop doet en dat wij kwalitatief goede badkamers aanbieden. Naast dat wij diverse kijkdagen organiseren, bieden wij een bezorgservice en een demontageservice aan.

Heeft u een prachtige badkamer bij ons gekocht, maar wilt u een bijbestelling doen? Wij sturen u dan door naar onze badkamerspecialisten, waar u hiervoor aan het juiste adres bent. Heeft u vragen over onze badkamers of keukens? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Ook voor service en demontage afspraken staan wij voor u klaar. U kunt u badkamer eenvoudig online bij ons bestellen en kopen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet! 

Bent u op zoek naar een badkamer van topkwaliteit voor een scherpe prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoek niet verder en koop vandaag nog uw droombadkamer.