Badkamer showroommodel

Badkamer showroommodel

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede badkamer, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Bij Onlinekeukenveiling.nl vind je altijd een geschikt badkamer showroommodel! Een badkamer showroommodel is de juiste keuze als je een goede badkamer wenst, maar niet te veel wilt uitgeven. Doordat wij al onze badkamers opkopen uit een faillissement of showrooms kunnen wij prachtige, betaalbare badkamers aanbieden. Naast complete badkamers verkopen wij ook badkamermeubels en badkameraccessoires zoals wasbakken, wastafelkranen, toiletpotten, badkuipen. En dat allemaal tegen bodemprijzen.

Badkamer showroommodel kopen


Bespaar tot 50% op je badkamer

Door een badkamer showroommodel aan te schaffen bespaar je tot wel 50% op de aanschaf van de nieuwe badkamer! Iedere week hebben wij een nieuw aanbod in badkamers, ook showroommodellen. Als de veiling is afgelopen, verdwijnen onze badkamers van de website en worden er nieuwe badkamers op de badkamer showrroommodel veiling aangeboden. Houd onze website dus wekelijks in de gaten voor nieuwe aanbiedingen! Wij hanteren altijd vaste prijzen voor onze aangeboden badkamers.

Erkende veilingwebsite met vaste prijzen

Onlinekeukenveiling.nl is een erkende veilingwebsite met zeer goedkope showroombadkamers en nieuwe badkamers. Alle badkamers komen uit faillissementen of uit showrooms. Zo heb je dus altijd waar voor je geld en heb je de juiste erkende kwaliteit van een volwaardige badkamer, zoals je die bij een badkamerspecialist koopt. Wij werken samen met tientallen erkende badkamerzaken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij badkamers van topkwaliteit verkopen. Profiteer daarnaast van de beste service zoals bezorgservice of onze demontageservice.

Heb je een prachtige badkamer bij ons gekocht of gezien, maar wil je een bijbestelling doen? Wij sturen je dan graag door naar één van onze badkamerspecialisten. Heb je vragen over onze badkamers of keukens? Ook dan staan onze medewerkers graag voor je klaar. Je kan de badkamer eenvoudig online bij ons bestellen. Wij zien de bestelling graag tegemoet!