Onlinekeukenveiling.nl maakt jouw leiding schema

Asma El-Haouli
15-08-22
  • 0
  • 0

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken is een leiding schema niet gelijk het eerste waar je aan denkt. Een leiding schema (ook wel installatietekening of technische keukentekening genoemd) is een schematische tekening waarin de verschillende aansluitpunten voor de (gas)kookplaat, kraan, vaatwasser en andere apparaten worden aangegeven. Deze voorzieningen worden ingetekend in het leiding schema. Het leiding schema helpt de loodgieter en/of elektromonteur om het voorbereidend werk te doen, zodat de keukeninstallateur de keuken probleemloos kan monteren.

We bieden het maken van een leiding schema aan als extra service. Met het toenemen van het aantal verkopen op onze website, steeg ook het aantal vragen naar een leiding schema. Graag willen we het kopen (en monteren) van een showroomkeuken zo eenvoudig mogelijk maken, dus vandaar dat we deze extra service aanbieden.

Voordelen leiding schema

Het leiding schema zorgt ervoor dat alle aansluitpunten in kaart worden gebracht, zodat je zeker weet dat je niet op het laatste moment alsnog een leiding of aansluitpunt moet verleggen of erger nog, dat de keuken niet gemonteerd kan worden. Daarnaast kan op basis van deze tekening worden bepaald hoeveel elektragroepen en hoofdschakelaars er voor de keuken in de meterkast nodig zijn. Technische tekeningen bestaan uit plattegrond- en aanzichttekeningen met daarop:

·         Legenda

·         Lichtplan

·         Aansluitpunten voor apparatuur zoals wasmachine en vaatwasser

·         Positionering van waterleidingen

·         Positionering van de gas/perilex aansluiting

·         Positionering en type afzuiging


leiding schema maken


Een leiding schema laten maken? 

Onlinekeukenveiling maakt een leiding schema voor €95,-. Je kunt het laten maken voor elke keuken op onze website. Wil jij een keuken kopen en daar ook een leiding schema voor laten maken? Vink dan de optie leiding schema aan. Deze wordt dan automatisch toegevoegd aan jouw winkelmandje. 

Heb je bij ons een keuken gekocht en wil je alsnog een leiding schema laten maken? Of heb je er vragen over een die wij hebben gemaakt? Neem dan contact met ons op! 

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.