Küchenmeile 2022

Asma El-Haouli
28-09-22
  • 0
  • 0

Vorige week was het weer tijd voor de Küchenmeile 2022. Elk jaar weer een feestje voor vaklui uit de keukenbranche. Een beurs voor en door mensen uit de keukenwereld, waar alle noviteiten voor het nieuwe jaar worden getoond. 

Kleur bekennen

De trend met gebruik van natuurlijke materialen zet ook volgend jaar weer door. Steeds meer keukens zijn voorzien van een stenen werkblad, of een gelamineerd werkblad met steenachtige look. Ook het gebruik van hout zagen we dit jaar op de beurs in veelvoud terug komen. Waar het afgelopen jaren nog de donkere houtsoorten betrof (bijvoorbeeld walnoot), zullen we volgend jaar steeds meer lichte houtsoorten (bijvoorbeeld eiken) terug gaan zien.

De kleurenpalet voor de fronten is bij elke fabrikant enorm. Echter de dit jaar nieuw toegevoegde kleuren komen veelal overeen. Zo’n beetje alle fabrikanten voegen aardetinten fronten toe aan hun assortiment en onderstrepen hiermee het gebruik van natuurlijk materialen en kleuren.


Woonkamer inspiratie

Waar fabrikanten afgelopen jaren steeds vaker verschillende bijkeuken opstellingen toonden, wordt deze trend doorgezet met woonkamer opstellingen. Gezien het feit dat de keuken steeds vaker een open leefruimte is, en dus in verbinding staat met de woonkamer, is gebruik van dezelfde materialen soms zelfs een must. Keukenfabrikanten lieten vorige week dan ook graag zien wat ze allemaal in huis hebben voor het inrichten van de woonkamer. 


Zin in een nieuwe keuken? 

Bekijk ons aanbod showroomkeukens hier. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief (onderaan de pagina) en blijf op de hoogte van ons sterk wisselende assortiment. 

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.