Showroommodel badkamer

Badkamers


Wavedesign Cassino - Hoogglans Wit
Wavedesign Cassino - Hoogglans Wit

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur wit hoogglans; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Cassino - Natural Oak
Wavedesign Cassino - Natural Oak

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur Natural Oak; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Pescara - Brown Oak
Wavedesign Pescara - Brown Oak

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur Brown Oak; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Piedro - Mat Wit
Wavedesign Piedro - Mat Wit

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur Mat Wit; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Piedro - Mat Zwart
Wavedesign Piedro - Mat Zwart

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur Mat Zwart; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Novara - Grey Oak
Wavedesign Novara - Grey Oak

Fonteinmeubel met fontein; kleur Grey Oak; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Novara - Natural Oak
Wavedesign Novara - Natural Oak

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur Natural Oak; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Plieger Design Imola - Fonteinwastafel dubbel
Plieger Design Imola - Fonteinwastafel dubbel

Dubbele wastafel met verchroomd afvoergarnituur op een massief houten blad. Inbouw-fontein bakje uit gepolijst RVS.


Showroommodel badkamer nodig?

Op zoek naar een showroommodel badkamer? Wilt u uw badkamer aanpakken en wilt u een nieuwe badkamer aanschaffen? Een nieuwe badkamer kan behoorlijk wat kosten. Als u kiest voor een showroommodel badkamer dan kunt u op een eenvoudige manier veel geld op uw nieuwe badkamer besparen. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende showroommodel badkamers. Elke week hebben we weer een compleet nieuw aanbod. Als u op zoek bent naar een specifiek soort badkamer, of bijvoorbeeld een badkamer in een specifieke kleur, houd dan onze website in de gaten!

Waarom een showroommodel badkamer?

Als u kiest voor een showroommodel badkamer dan kunt u een prachtige nieuwe badkamer aanschaffen zonder dat u daarvoor direct de hoofdprijs betaalt. Met een showroommodel badkamer kunt u tot wel 50% besparen op uw nieuwe badkamer. We werken samen met erkende badkamerzaken. De badkamers uit ons aanbod zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn afkomstig uit faillissementen of uit een showroom. Ziet u het niet zitten om zelf een badkamer te demonteren? Maakt u zich geen zorgen. Wij bieden u niet alleen betaalbare badkamers maar ook een demontage- en bezorgservice. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om een bijbestelling te doen. Ziet u een mooie badkamer die net niet helemaal aan uw wensen voldoet? U kunt dan uw badkamer compleet maken door een bijbestelling te doen bij een badkamervakzaak. 

Een showroommodel badkamer aanschaffen

Bij Onlinekeukenveiling.nl veilen we de mooiste badkamers. U kunt op onze website voor een vaste prijs een badkamer kopen voor een zeer lage prijs. We staan garant voor de kwaliteit van onze badkamers. Bent u benieuwd naar het aanbod? Of heeft u een mooie badkamer gezien op onze website? Kom dan langs tijdens de kijkdagen die wij met regelmaat organiseren. U kunt dan zelf de kwaliteit van de badkamers zien. Bij Onlinekeukenveiling.nl kunt u zo heel eenvoudig online uw badkamer kopen, terwijl u de badkamers ook in het echt kunt komen bekijken. Heeft u vragen over het concept van Onlinekeukenveiling.nl? Of heeft u een badkamer gezien die u graag wilt komen bekijken? We vertellen u graag meer over het concept van Onlinekeukenveiling.nl en over onze kijkdagen. Neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.  Met een badkamer van Onlinekeukenveiling.nl koopt u voor een zeer lage, vaste prijs een prachtige nieuwe badkamer van hoge kwaliteit. Houdt het aanbod in de gaten via onze website en sla uw slag op het moment dat u een badkamer ziet die aansluit bij uw wensen. 

Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.