Online badkamer veilingen

Online badkamer Kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een online badkamer veiling ben je bij ons aan het goede adres. Bij Onlinekeukenveiling.nl bieden we namelijk ook badkamers voor absolute bodemprijzen aan! De online badkamer veilingen op onze website hebben hetzelfde concept als de online keuken veilingen. Hoe dit werkt leggen we graag uit. Wij bieden diverse badkamers aan die uit faillissementen en showrooms komen. De badkamers die we aanbieden, verkopen wij voordat deze naar de officiele veiling gaat. Daardoor ben je bij ons verzekerd van een vaste en lage prijs. Naast complete badkamers bieden wij ook badkameraccessoires en badkamermeubels aan. De badkamers zijn van goede kwaliteit zoals je mag verwachten wanneer je iets aanschaft bij een badkamerspeciaalzaak. 

Online Badkamer veilingen


Badkamers met 50% voordeel

Wij werken samen met tientallen erkende badkamerzaken en hierdoor kunnen wij een goede kwaliteit garanderen! Met onze online badkamer veilingen garanderen wij badkamers voor een fantastische prijs! Doordat wij al onze badkamers per veiling verkopen heb je tot 50% korting op de aangeboden badkamers! Voor elk budget is een prachtige badkamer te vinden. Nieuwsgierig geworden? Iedere week hebben wij weer een compleet nieuw aanbod! Houd daarom onze website in de gaten voor het grote en wisselende aanbod.

Kopen bij Onlinekeukenveiling.nl

Onlinekeukenveiling.nl is een begrip geworden in de regio. Dus waarom niet met badkamers, vroegen wij ons af? Sindsdien veilen wij ook complete badkamers, badkamermeubels en badkameraccessoires, zoals wasbakken en kranen. Ons aanbod is breed en wisselt per week. Wil je later bijbestellingen doen? Dit kan via de aangesloten badkamerspecialisten. Daarnaast hebben wij ook een demontage en bezorgservice! Heb je vragen over ons aanbod of wil je uitgebreid advies ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice.