Wij verwelkomen nieuwe Accountmanager Keukenzaken

15-10-20
  • 0
  • 0


Door de alsmaar groeiende vraag naar showroomkeukens breiden wij ons team uit met een ervaren kracht uit de keukenwereld. Woonachtig aan de rand van Amsterdam en met een waar hart voor relatiebeheer, stellen wij u voor aan Guliano Klopman. Achter de schermen is hij al even bezig maar vanaf heden kun je onze nieuwe accountmanager ook bij je in de keukenzaak treffen.

Van werken voor naar samenwerken met

Na als verkoper werkzaam geweest te zijn voor onder anderen Grando Keukens en Keukenwarenhuis heeft Guliano de overstap gemaakt naar Howden. Als CAD-designer heeft hij daar talloze klanten mogen voorzien van een prachtig ontworpen keuken. Na zeven jaar gewerkt te hebben voor keukenzaken is het nu de tijd om juist de samenwerking aan te gaan met keukenzaken. Samen met Guliano zetten wij een grote stap voorwaarts in het ontzorgen van nog meer tevreden relaties.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?

De komende periode gaat Guliano buiten onze bestaande relaties ook keukenzaken bezoeken die nog niet bekend zijn met ons platform of er nog niet actief gebruik van maken. Hij gaat graag een gesprek met je aan om onze werkwijze en alle bijkomende voordelen voor je onder elkaar te zetten.

Wil je eens een geheel vrijblijvend voorstel voor je showroomkeuken ontvangen of een bezoek inplannen? Neem dan contact op via 06 - 42 64 59 24 of stuur een mail naar guliano@onlinekeukenveiling.nl

Tot snel?

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.