Waardebepaling tool voor showroomkeukens

Asma El-Haouli
24-03-21
  • 0
  • 0

Onlinekeukenveiling.nl ontzorgt keukenzaken bij de verkoop van hun showroomkeukens

Keukenvakzaken hebben vaak prachtige showroomkeukens in de showroom staan die ze voor langere tijd presenteren aan bezoekers. Echter, wanneer de keukenvakzaak nieuwe keukens wilt bestellen, omdat ze het aanbod van keukens willen blijven vernieuwen, blijkt het soms lastiger dan gedacht om de showroomkeukens in korte tijd te verkopen. Hier is waar Onlinekeukenveiling.nl te hulp schiet. Wij bieden de mogelijkheid om de keukenvakzaak te ontzorgen bij de verkoop van deze showroomkeukens. 

Hoe gaat Onlinekeukenveiling.nl te werk? 

Onlinekeukenveiling.nl garandeert dat de keukens op een bepaalde datum gedemonteerd en verkocht zijn. Wij stemmen hierbij samen met de keukenvakzaak af dat de huidige showroomkeukens opgehaald worden wanneer de nieuwe keukens binnen zijn. Door onze unieke werkwijze bespaar je een hoop tijd en lege plekken in de showroom. De keukenvakzaak kan zo met een gerust hart nieuwe showroomkeukens bestellen! 

Het verkopen van je showroomkeuken gaat bij ons via een op maat gemaakt verkoopplan. Het aanleveren van jouw showroomkeukens kan op twee manieren:

  • Plan een afspraak in met onze accountmanager keukenzaken. Hij kan langskomen en een gepast advies geven.   
  • Doe het gemakkelijk zelf via onze waardebepaling tool op onze website.

Waardebepaling tool showroomkeukens

De waardebepaling tool voor showroomkeukens is ontwikkeld zodat keukenzaken gemakkelijk en vrijblijvend een voorstel kunnen ontvangen voor hun showroomkeukens. Op deze manier kunnen ze snel een advies ontvangen en ook tijdig inventariseren over de aanschaf van nieuwe showroomkeukens. Wil je jouw showroomkeukens verkopen? Klik dan op deze link en volg de stappen in de waardebepaling tool. Op basis van de informatie die we ontvangen maken wij een vrijblijvend voorstel voor het verkopen van de showroomkeukens. 

Lukt het je niet om de keuken te uploaden of geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Neem dan contact op met onze accountmanager Guliano via dit telefoonnummer  06 - 42 64 59 24 of stuur een mail naar verkoop@onlinekeukenveiling.nl.

Ook een waardebepaling tool voor gebruikte keukens

De waardebepaling tool is ook beschikbaar voor tweedehands keukens. Mocht je geïnteresseerd zijn in het verkopen van jouw tweedehands keuken, vul dan de gegevens in op onze website. Wij maken een gepast voorstel en nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! 


  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.