Superactie met Schüller keukens!

08-11-19
  • 0
  • 1

Schüller keukens; echte fotomodellen

In totaal bieden wij 38(!) keukens aan van het gerenommeerde Duitse merk Schüller. Deze keukens zijn gebruikt tijdens een fotoshoot, bedoeld  voor in een magazine. Nadat de foto’s genomen zijn, worden de keukens weer gedemonteerd en met zorg ingepakt en getransporteerd naar ons magazijn. Via Onlinekeukenveiling.nl worden deze keukens aangeboden tegen een hele scherpe lage prijs.

Voor de snelle beslissers

Via Onlinekeukenveiling.nl heeft u de mogelijkheid om deze keukens te bestellen voordat ze überhaupt in Nederland zijn. Dit geeft u het voordeel ten opzichte van kopers op de veilingen bij onze partners Troostwijk Veilingen en BVA Auctions. Bij Onlinekeukenveiling.nl koopt u uw keuken tegen een vaste lage prijs, zonder dat er andere liefhebbers meebieden op “uw” keuken.

 

FAQ

Graag staan wij u te woord als u vragen heeft over de herkomst van deze keukens. We zijn te bereiken via de chat (zie rechts onderin het scherm), de mail en per telefoon. Maar voor de veel voorkomende vragen hebben we alvast een antwoord:

Waarom zijn de keukens exclusief (inbouw)apparatuur?  - Hetzelfde apparaat wordt in meerdere keukens gebruikt. Daarnaast is het zo dat de leveranciers de apparatuur ophaalt na afloop van de fotoshoot. Mocht u interesse hebben in bijpassende apparatuur, dan doen wij u graag een voorstel. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via info@onlinekeukenveiling.nl of 085-0479456.

Ik zie alleen tekeningen en geen echte foto’s van de keukens. Wanneer komen de foto’s?  - Het kan inderdaad kloppen dat we slechts tekeningen en plattegronden hebben van de keuken. Omdat de fotoshoot enige tijd duurt, en daarom niet alle foto’s direct beschikbaar zijn, worden de foto’s  zo snel mogelijk toegevoegd.

Zijn de keukens al te bestellen? - Ja! Zodra u uw nieuwe keuken gevonden heeft, kunt u hem direct op onze website bestellen. Twijfel niet te lang, want Schüller keukens zijn gewild, zeker met lage prijzen zoals bij ons op de website.

Wanneer kan mijn keuken geleverd worden? - De levering van deze 38 keukens gaat in 3 etappes. De eerste levering staat gepland op 15 november. De overige keukens zijn uiterlijk beschikbaar voor de kerst. We houden u op de hoogte!

  • 0
  • 1

Opmerkingen (1)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.