SieMatic S1: de keuken voor alle zintuigen

Asma El-Haouli
15-07-21
  • 0
  • 0

sOnlinekeukenveiling heeft een van de meest exclusieve keukens in haar assortiment: de SieMatic S1. SieMatic bouwt al sinds 1929 hoogwaardige keukens voor individuele leefruimten. Dit is de eerste keuken die is ontwikkeld voor alle zintuigen en uitgerust met talrijke technische ontwikkelingen. De keuken heeft unieke opties die de momenten in de keuken aangenamer en gemakkelijker maken. 

Details 

Elk detail in deze keuken heeft een functioneel idee. Proeven, ruiken, voelen, zien en horen vormen de basis voor dit unieke product. De keuken is uitgerust met een SieMatic smartboard met LED technologie en multimedia apparatuur zoals TV, DVD, radio en Ipod. Verder is de keuken volledig ingericht met hoogwaardige apparatuur van Miele en Gaggenau. De afzuigkap is op een unieke manier weggewerkt wat een prachtig detail geeft. Meer zien van deze unieke keuken? Kijk dan gauw op onze website voor meer foto's van de keuken. 

SieMatic S1 showroomkeuken


Opbergmogelijkheden

In tegenstelling tot andere keukens heeft de SieMatic S1 ontelbare opbergmogelijkheden. Dit geeft jouw keuken niet alleen een rustige uitstraling, maar zorgt er ook voor dat alles binnen handbereik is wanneer je in de keuken bezig bent. De opdeling is logisch en gemakkelijk te bereiken.