Showroomkeukens van Paul Knip verkocht

Leon van Wijk
25-01-21
  • 1
  • 0

Paul Knip Keukens uit Echt is al ruim 25 jaar een van de keukenzaken in Limburg waar je terecht kunt voor op maat gemaakte kwaliteitskeukens en hoogwaardige service. In de prachtige showroom vindt je een uitgebreid assortiment showroomkeukens in diverse stijlen en opstellingen voorzien van top merk apparatuur. In gesprek met de eigenaar Paul Knip, bespraken wij de uitdagingen omtrent het verkopen van showroomkeukens.

Hoe ben je met Onlinekeukenveiling in contact gekomen?

Ik ken Onlinekeukenveiling via een lang lopende connectie met een van de oprichters, Elbert van Dalen. Vanuit deze connectie is het gesprek een aantal jaren geleden gestart over het verkopen van mijn showroomkeukens via het platform van Onlinekeukenveiling.nl. Sinds mijn eerste ervaring ben ik heel tevreden over deze samenwerking.

Wat is de reden dat je gebruik maakt van het platform van Onlinekeukenveiling.nl?

Om onze klanten te inspireren met de laatste trends en materialen, vervangen wij gemiddeld genomen onze showroomkeukens om de twee á drie jaar. Als ik mijn showroomkeukens via Onlinekeukenveiling.nl verkoop dan is het sleutelwoord voor mij, zekerheid. Na een inventarisatie van de te verkopen showroomkeukens wordt er een uiterlijke demontage datum en een gegarandeerde prijs afgegeven. Zo weet ik dus ver vooruit, op welke datum onze showroomkeukens gedemonteerd worden en wanneer ik de nieuwe showroomkeukens kan bestellen.
Zeker als het gaat om meerdere keukens is het heel praktisch om dit via Onlinekeukenveiling.nl te laten verlopen. Ik heb dan namelijk de zekerheid dat ik niet lang met lege gaten in mijn showroom zit en ik weet dat ik een gegarandeerde prijs voor mijn keukens ontvang. Zo ben ik gedurende het hele verkooptraject van de showroomkeukens volledig ontzorgd.

Hoe heb je de showroomkeukens in het verleden verkocht?

Voordat ik met Onlinekeukenveiling.nl zaken deed heb ik dit altijd in eigen beheer gedaan. De showroomkeukens heb ik toentertijd aangeboden via Marktplaats en een ander veilingplatform. Op dat moment was er voor mij ook geen tijdsdruk aanwezig waardoor het ook geen probleem was dat deze keukens voor een langere periode te koop stonden. 
Daar maakt Onlinkeukenveiling.nl voor mij het grote verschil. Op het moment dat ik mijn showroom ga verversen en de showroomkeukens op een vastgestelde datum verkocht wil hebben, weet ik zeker dat deze afspraak in tegenstelling tot anderen nagekomen wordt. Zo kan ik mijn focus blijven behouden op het verkopen van nieuwe keukens.

Hoe verloopt het proces van aanbod tot verkoop van uw showroomkeukens?

Op het moment dat ik voornemens ben mijn showroom te gaan verversen, komt een accountmanager van Onlinekeukenveiling bij ons langs om de showroom te inventariseren en digitaal vast te leggen. Na het bezoek ontvang ik een kosteloos en vrijblijvend voorstel met bijbehorende prijzen voor de keukens. Dit voorstel wordt vervolgens telefonisch met mij doorgenomen zodat exact helder is waar de informatie en prijzen op gebaseerd zijn en wat de specifieke afspraken in het verkooptraject zullen worden. Na mijn akkoord ben ik op het moment van online plaatsing hiervan op de hoogte gesteld, zodat ik het online kan volgen.
Zodra een van mijn keukens verkocht is, wordt ik hier van op de hoogte gesteld en spreken we de gewenste demontage datum af. Inmiddels zijn op deze manier al drie van de zeven showroomkeukens via het platform verkocht.

Welke voordelen levert het verkopen via ons platform op?

Voor mij is kortgezegd de zekerheid van demontage datum en de gegarandeerde prijs het grootste voordeel. Daarnaast verloopt de communicatie en afhandeling bij verkoop op een prettige wijze en worden gemaakte afspraken nagekomen. Indien de demontage door Onlinekeukenveiling.nl zelf geschiedt weet je dat dit door vakmensen wordt gedaan en het na afloop veegschoon en keurig netjes opgeleverd wordt. Ik ben daarom ook heel tevreden met onze samenwerking en behoudt zo de tijd om mijn klanten te inspireren en enthousiasmeren in een goed gevulde showroom.

Ook showroomkeukens verkopen?

Bent u momenteel ook showroomkeukens aan het verkopen of heeft u deze plannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)850479456 of mail naar verkoop@onlinekeukenveiling.nl

  • 1
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.