Onze nieuwe Junior accountmanagers keukenzaken

Asma El-Haouli
30-06-21
  • 0
  • 0

Junior accountmanagers keukenzaken

Wij verwelkomen Pedro en Laurens vanaf heden bij Onlinekeukenveiling als Junior Accountmanagers. Pedro en Laurens werken al langere tijd bij Onlinekeukenveiling. Beiden hebben een andere functie, maar vanaf juni gaan ze samen als Junior Accountmanagers ons bedrijf vertegenwoordigen.

Pedro is begonnen als stagiair bij Onlinekeukenveiling en is momenteel bezig met de afronding van zijn opleiding. Gedurende zijn stage is zijn passie voor sales gegroeid en is ook gebleken dat Pedro een harde werker is. Pedro heeft een voorstel gekregen en deze heeft hij met beide handen aangenomen. Hij zal vanaf 1 juli beginnen aan een nieuw avontuur.

Laurens werkt al jaren bij Onlinekeukenveiling als all-round medewerker. Momenteel is hij nog bezig met zijn sales opleiding, maar gaat deze zomer net als Pedro aan de slag als Junior Accountmanager. 

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen? 

Beide mannen gaan de komende periode keukenzaken bezoeken die nog niet bekend zijn met Onlinekeukenveiling.nl of er nog niet actief gebruik van maken. Zij gaan graag het gesprek aan om ons concept uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. 

Wil jij een geheel vrijblijvend voorstel ontvangen of een afspraak inplannen? Stuur dan een mail naar laurens@onlinekeukenveiling.nl of naar onze nieuwe accountmanager maurits@onlinekeukenveiling.nl. 

 

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.