Onlinekeukenveiling.nl bij De Zaakversnellers

02-04-19
  • 0
  • 0

Samen met 5 andere ondernemingen uit de regio Bommelerwaard was Onlinekeukenveiling.nl uitgenodigd voor de Stroomversnellingsdag van De Zaakversnellers. We kijken terug op een leerzame dag met inspirerende verhalen. Alle deelnemende bedrijven moesten een persbericht uit 2025 aanleveren waarin uitgelegd werd wat het bedrijf tot dan toe bereikt had. De geschetste toekomstplannen van Onlinekeukenveiling.nl werden als uitdagend betiteld door de partners van de De Zaakversnellers en hiermee mochten we deelnemen aan de Stroomversnellingsdag.

Stroomversnellingsdag

Op 28 maart waren we in alle vroegte uitgenodigd bij Kasteel Ammersoyen voor de Stroomversnellingsdag. We begonnen met de pitches van alle ondernemingen. Het enthousiasme spatte er vanaf, zo bleken de toegekende 5 minuten veel te kort voor het presenteren van de verschillende toekomstplannen. Nadat de jury en de partners overspoeld waren met een grote verscheidenheid aan ondernemingsplannen was het tijd om te sparren met de partners. De partners van De Zaakversnellers bestaande uit Hello New DayRabobank Altena-BommelerwaardInnovencioWEA Rivierenland Accountants en AdviseursBureau van den Over, Marketing Motivators en Stipt Advocaten. Elke ondernemer kreeg de mogelijkheid om vraagstukken te bespreken met De Zaakversnellers. Het ene gesprek leverde duidelijke antwoorden op, waar andere gesprekken leidden tot nieuwe inzichten en dus ook tot nieuwe vragen. Heel fijn om gratis om gratis advies in te winnen van deze gerenommeerde bedrijven uit de Bommelerwaard.

Business Model Canvas

De middagsessie werd geleid door Saskia Hairwassers en Johan Treur van Hello New Day, waarin we aan de slag gingen met het Business Model Canvas. Dit model is een krachtige tool om het business model op een transparante en overzichtelijke manier in kaart te brengen, onder de loep te nemen en communiceerbaar te maken. Met het invullen van dit model deden we een stap terug om nog een goed te kjiken wie we zijn, waar we voor staan en wie daarin heel belangrijk is. Precies waar we naar op zoek waren; FOCUS! Met trots presenteerden we onze bevindingen aan de drie-koppige jury bestaande uit Jarno Goesten (De Arend Projectinrichting), Maarten Mulder (Gemeente Maasdriel) en John van Meeteren (CHE). De jury koos een terechte winnaar; MR Coils van Michel Italiaander. Een gedreven, jonge ondernemer met een prachtig product en bijzondere toekomstplannen. Nogmaals gefeliciteerd!

Geslaagd!

Als laatste willen we graag verschillende partners van De Zaakversnellers bedanken die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. De jury voor de kritische doch rechtvaardige blik op onze toekomstplannen en ons concept, maar ook zeker de andere ondernemers. Inspirerend om te zien en te horen over de dromen en mogelijkheden van hun onderneming.

Wil jij ook mee doen?

Ben jij ondernemer in de Bommelerwaard, met een innovatief karakter en inspirerende plannen? Geef je dan hier op en wellicht wordt jij ook geselecteerd om mee te doen aan de Stroomversnellingsdag!

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.