Online badkamerveiling

22-05-18
  • 0
  • 0

Op dit moment hebben wij – onlinekeukenveiling.nl een nieuwe veiling online staan bij Troostwijk Veilingen. Dit keer is het geen online Keukenveiling, echter het is een online badkamerveiling.

Wij hebben onlinebadkamerveiling.nl uiteraard ook vastgelegd. Naast keukenveilingen doen we namelijk ook veilingen van badkamerzaken. Soms ook gecombineerd.

De veiling is nu te zien en te volgen (vooral niet vergeten te bieden)  op deze link:

https://www.troostwijkauctions.com/uk/sanilux-schagen/01-26806/

Kijkdag

De kijkdag is zaterdag  26 mei van 10 tot 15 uur. De veiling sluit op 31 mei ’18 in de avond vanaf 19.00uur. Vervolgens kunnen de goederen worden afgehaald op dinsdag 7juni 2018. Dat is op donderdag. Alles moet ook die dag worden opgehaald, aangezien het pand dient te worden leeggemaakt.

De opdrachtgever heeft ons zelf gebeld. Hij was getipt door en vertegenwoordiger uit de sanitair branche. Ondergetekende is de zaak gaan taxeren en in dit geval hebben we de klant kunnen helpen door een garantie bod neer te leggen. Dat betekent dat wij een minimale opbrengst garanderen.

Hierdoor kon de professional die de bedrijfsbeëindiging begeleidt  doorpakken richting de bank en de andere belanghebbenden. Het mooie van deze oplossing is, dat er een faillissement wordt voorkomen. Wel gaan we in dit geval direct rechtstreeks met Troostwijk Auctions.com veilen.

Wanneer we eerder betrokken waren in het proces hadden we de goederen eerst nog voor (hogere) vaste prijzen kunnen aanbieden op onze website www.onlinebadkamerveiling.nl

Met veilen of verkopen via onze website bereiken wij een compleet andere doelgroep klanten die op zoek zijn naar een keuken en vanaf volgende maand ook naar een badkamer. We hebben opdracht gegeven voor een extra module in de website zodat u bij de keuze onlinebadkamerveiling.nl rechtstreeks uitkomt op badkamerartikelen en wellicht zelfs tegels.  

Tot het volgende nieuws van onze prachtige snelgroeiende online onderneming.

Elbert van Dalen

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.