Nieuwe veiling online bij troostwijk

04-05-18
  • 0
  • 0

Nieuwe vier-wekelijkse keuken- en badkamerveiling online bij Troostwijk veilingen

We – online Keukenveiling punt nl – hebben weer een hele mooie veiling online staan bij www.troostwijkauctions.com. 4 verschillende keukenvakzaken en een Baderie brengen in onze veiling bij elkaar meer als 500 kavels met keukens, apparaten, badkamers, badmeubelen, douchecabines, toiletmeubelen noem maar op. Ook worden er 3 zwembaden en 4 buitenspa’s aangeboden.

De veiling is nu te zien en te volgen (vooral niet vergeten te bieden op deze link: https://www.troostwijkauctions.com/nl/showroom-kitchens/01-25766/

De kijkdag is zaterdag 12 mei  van 10 tot 16uur. De veiling sluit op 14 mei ’18 in de avond vanaf 19.00uur. Vervolgens kunnen de goederen worden afgehaald op dinsdag 22 mei ’18. Dat is op dinsdag. Een dag later als gebruikelijk. Dit komt doordat het maandag tweede pinksterdag is.

Deze veiling is een goed voorbeeld van keukenvakzaken die begrijpen dat ze vooruit moeten. Nieuwe keukens verkopen aan consumenten en zorgen dat de jongste – 2018 - modellen in de showroom behoren te staan. Wij, online Keukenveiling punt nl, zorgen voor de verkoop van de oude modellen.

Met veilen of verkopen via onze website bereiken wij een compleet andere doelgroep klanten die op zoek zijn naar een keuken. Deze klanten zouden anders nooit bij u in de showroom terecht komen. Bovendien heeft het nog veel meer voordelen. De klant demonteert zelf, haalt zelf op en koopt bij Troostwijk Veilingen waardoor u ook geen garantie hoeft te geven.

Wanneer u wilt weten hoe het werkt, maken wij graag een afspraak met u om het concept aan u uit te leggen en uw keukens te taxeren. Wij weten als beste wat een keuken op de veiling waard is.

Graag tot ziens in uw showroom.

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.