Mooie opdracht met Grando keukens België afgerond

Asma El-Haouli
03-06-21
  • 0
  • 0

Onlinekeukenveiling.nl is in Nederland al onder veel keukenzaken en bij consumenten erg bekend. Buiten de Nederlandse markt zijn we nu ook gestart op de Belgische markt en willen we Belgische keukenzaken ook bekend laten maken met ons concept. In dit artikel bespreken we graag een grote klus die we onlangs succesvol hebben afgerond. 

Grando keukens België

De laatste weken zijn wij druk bezig geweest met een project in België. Grando keukens België had op korte termijn hulp nodig met het leegmaken en verkopen van een hele showroom. Tussen het eerste contact en het afhalen van de laatste keuken zat maar een tijdsbestek van vijf weken. Normaal gesproken duurt een soortgelijk traject wel 10 tot 15 weken. Dit grote project had een inhoud van wel 22 keukens, een hoop losse apparatuur en nog veel meer. 

Op locatie werden de keuken professioneel gedemonteerd door onze medewerkers. De gedemonteerde keukens werden vervolgens op pallets geladen en ingewikkeld met noppenfolie om zo schade te voorkomen. Zo is het met de ophaaldag ook makkelijk voor de klant om in te laden. Bij kookplaten, kranen en andere breekbaar apparatuur wordt er natuurlijk wel een extra laag noppenfolie aangebracht.