Mooie opdracht!

05-06-18
  • 0
  • 0

Mooie opdracht!

Vorige week hebben we niet een veiling bij Troostwijk veilingen ingebracht, maar hebben wij voor Troostwijk veilingen een veiling klaargemaakt. Het gaat om het faillissement van “Van der Laan keukens bv”  in Dokkum.

Wij - online keukenveiling.nl - hebben eerst het bedrijf getaxeerd, meegekeken met de eigendoms voorbehouden en daarna van Troostwijk Veilingen bv de opdracht gekregen om het bedrijf veiling klaar te maken. Ook draaien wij de kijkdag en de ophaaldag.

Dat houdt in: alles uitzoeken, inventariseren, stickeren met de juiste combinaties, fotograferen, en controleren. Hiervoor zijn we met ons team naar Dokkum gegaan, blijven slapen en na 2 volle lange dagen, voldaan terug naar huis. Weer ouderwets in een pand zonder airco hard aan het werk.

Naast de gedane werkzaamheden zoals hierboven omschreven,  bieden wij bij deze veiling voor de consumenten/of bedrijven die de keuken straks hebben gekocht aan om hun keuken te demonteren, in te pakken en we bieden transport aan. Voor heel Nederland en Vlaanderen.

Dit staat tevens vermeld op de website van Troostwijk veilingen bij deze specifieke veiling.

Voor ons is dit weer een mooie stap vooruit!

Op ons pand in Gameren staat: online keukenveiling.nl partner van Troostwijk Auctions.

Met deze opdracht wordt het partnership echter op een hele andere manier ingevuld, als hoe het is bedoeld, op ons pand. Wij zijn daar blij mee en danken Troostwijk Veilingen bv voor hun vertrouwen in ons. Hopelijk een begin  van veel meer van dit soort opdrachten; zin in

Hieronder vindt u de link naar de veiling:

https://www.troostwijkauctions.com/nl/showroomkeukens/01-26791/

Kortom een hele mooie opdracht.

Elbert van Dalen

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.