Het concept van Onlinekeukenveiling.nl

10-09-18
  • 0
  • 0

Ons concept

Bij Onlinekeukenveiling.nl zijn we van mening dat alles waarde heeft. Bent u blijven zitten met een restvoorraad of heeft u geen idee hoe er nog geld gemaakt kan worden van die showroom modellen? Onlinekeukenveiling.nl ontzorgt.

Hoe werkt het?

Stel; u runt een keukenzaak met een prachtige showroom, maar er staan zo links en rechts al wat modellen van 2015. Het is van belang om als keukenzaak de nieuwste keuken en apparatuur te laten zien en te verkopen. Voor keukenzaken is het dus lastig om oude showroom modellen te verkopen, waar dezelfde klant ook voor een nieuwe keuken had kunnen kiezen. 

Dat is waar wij goed in zijn. Wij komen bij u langs en garanderen u een prijs voor de oude showroom modellen. U kunt dan de showroom updaten met de nieuwste modellen en in de tussentijd verkopen wij, via onze eigen webshop op Onlinekeukenveiling.nl, de oude oude showroom modellen. Wordt het oude showroom model niet verkocht voordat het nieuwe showroom model geleverd wordt? Dan veilen wij de keuken bij onze partner Troostwijk Veilingen.

Naast keukens en badkamers vekoopt Onlinekeukenveiling.nl ook auto's, olijfbomen, gereedschap, tuinhout en kunst.

Meer weten?

Benieuwd wat Onlinekeukenveiling.nl voor uw bedrijf kan betekenen? Stuur een e-mail naar info@onlinekeukenveiling.nl of bel naar 085-0479456. Of stel uw vraag via het contactformulier. 

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.