Het bereik van Onlinekeukenveiling.nl voor jouw keukenzaak

Leon van Wijk
16-11-20
  • 1
  • 0

Afgelopen week schreven wij in onze post dat onlinekeukenveiling.nl onder steeds meer consumenten en keukenzaken een bekende naam is. In deze post geven wij je graag een klein kijkje achter de schermen, wat deze bekendheid voor jouw keukenzaak kan betekenen. 

Het versnellen van de verkoop

Iedere keukenzaak heeft natuurlijk een uitdaging bij het verwerven van zoveel mogelijk klanten voor het verkopen van showroomkeukens. Wij bieden je daarbij graag een helpende hand, niet alleen doormiddel van het verschaffen van een gegarandeerde prijs maar ook door het versnellen van de verkoop met ons brede online bereik. Inmiddels weten consumenten uit bijna alle uithoeken van Nederland ons te vinden. Maar dat bereik houdt niet op bij de landsgrenzen want zoals je wellicht in de vorige post gelezen hebt, begint ons bereik in België ook steeds verder te groeien. De kansen voor een potentiële verkoop stijgen daarmee aanzienlijk.

   

Verdubbeling van bezoekersaantallen

De afgelopen periode hebben wij sterk ingezet op het delen van content en het vergroten van onze naamsbekendheid. Dit heeft er toe geleid dat wij in 3 maanden tijd het gemiddelde aantal bezoekers per dag hebben zien verdubbelen. Van 100 bezoekers per dag in september naar bijna 200 bezoekers per dag in november. Met momenteel een kleine 4000 unieke bezoekers in de afgelopen maand kunnen we wel stellen dat onlinekeukenveiling.nl een bijzonder goed verlengstuk is voor het verkopen van je showroomkeuken.

Middels ons platform verkopen wij momenteel gemiddeld één tot twee showroomkeukens per week. Maar daar houdt onze missie natuurlijk nog niet op, wij groeien gestaag door en streven naar het koppelen van zoveel mogelijk showroomkeukens aan een nieuwe eigenaar. Benieuwd wat wij in ons aanbod hebben? Houdt de website goed in de gaten want wij verwachten het aanbod van showroomkeukens in de komende drie maanden te verdubbelen.

Ook je showroomkeuken via ons platform verkopen? Stuur dan een mail naar info@onlinekeukenveiling.nl of bel +31 (0)85 047 94 56.


  • 1
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.