Hausmesse 2021

Leon van Wijk
07-10-21
  • 0
  • 0

Eind september zijn we op bezoek geweest op dé keukenbeurs van Duitsland. Zo'n beetje alle keukenfabrikanten vind je in een straal van 30 kilometer. Tijdens de Hausmesse tonen ze daar hun laatste innovaties en trends. En die willen we je niet onthouden!

Trends

Uiteraard is zwart, of in ieder geval donker, nog steeds de trend voor 2022. Maar steeds meer wordt het gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en marmer(look). Om zo de balans terug te brengen in de keuken.

Echte houten fronten met horizontale of verticale afwerking. Deze afwerking zie je steeds vaker in de afwerking van huizen, overkappingen en in het interieur. Nu dus ook bij keukens. Is het geen plaatje?


Out-of-the-box-thinking

Iets wat we bij Onlinekeukenveiling.nl erg kunnen waarderen. Nadat Bora eerder de kookplaat opnieuw uitgevonden had, met hun geïntegreerde afzuigsysteem. Hebben ze nu de stoomoven terug gebracht naar de tekentafel. Deze combi-stoomoven heeft een geweldig interface (gelijk aan je smartphone) en standaard gerechten. Dit alles komt wel met een flink prijskaartje; naar verwachting rond de €5000!


Wordt vervolgd

De komende periode lichten we elke keer een andere noviteit uit binnen de keukenbranche. Benieuwd naar meer? Volg ons en je mist het niet!


  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.