Grote opdracht van 39 keukens bij Superkeukens Amersfoort

Asma El-Haouli
10-05-22
  • 0
  • 0

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met een grote opdracht in samenwerking met Superkeukens Amersfoort. De keukenzaak in het centrum van Amersfoort gaat verhuizen en wilde graag alle keukens verkopen. Door ons in te schakelen kon de keukenzaak zich volledig focussen op de nieuwe winkel en het nieuwe assortiment. Wij hebben ervoor gezorgd dat alle huidige showroomkeukens verkocht werden om zo plaats te maken voor een geheel nieuw assortiment in de nieuwe zaak. 

Record aantal keukens

Allereerst is onze accountmanager Maurits van Heusden langs geweest om de keukens te inventariseren. Aan de hand hiervan hebben we een voorstel gemaakt voor zowel alle 39 showroomkeukens als de overige inboedel! Dit is een record aantal voor Onlinekeukenveiling. Nooit eerder hebben wij zoveel keukens voor één keukenzaak verkocht.

Alle keukens hebben 8 weken op onze website gestaan, waarvan we reeds 9 keukens hebben verkocht. Alle andere keukens zullen verdeeld worden over twee veilingen en via Troostwijk Veilingen verkocht worden. Nadat we alle keukens hebben verkocht zal ons demontageteam de keukens demonteren en op pallets laden. De keukens worden zo klaar gemaakt voor de ophaaldag die binnen enkele weken plaats zal vinden. 


Ook showroomkeukens verkopen? 

Bent u momenteel ook showroomkeukens aan het verkopen of heeft u deze plannen? Neem dan contact op met onze accountmanager Maurits of mail naar verkoop@onlinekeukenveiling.nl. Wij kunnen de keukens via verschillende verkoopkanalen verkopen. Waar de gemiddelde Belgische en Nederlandse keukenzaken normaliter klanten in een omtrek van plusminus 30 kilometer bedienen, wordt deze straal middels ons platform tot wel vertienvoudigd. Zowel via onze website als onze sociale kanalen bedienen wij klanten uit heel Nederland, België en Duitsland.

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.