Fornuizen omwisselen voor Glen Dimplex

19-02-20
  • 0
  • 0

Showroom up-to-date met Onlinekeukenveiling

In opdracht van Glen Dimplex, bekend van o.a. Belling en Stoves, hebben wij inmiddels de showroom van 7 keuken speciaalzaken voorzien van de nieuwe Stoves Gourmet Ei 900. Consumenten gaan massaal over van gas naar inductie, merkte ook Glen Dimplex op. Vandaar dat de vraag ontstond om deze fornuizen om te wisselen. In Onlinekeukenveiling vonden zij een betrouwbare partner, welke voor een professionele afhandeling zorgt.

Ontzorgen

Glen Dimplex: "Wij doen al jaren zaken met Onlinekeukenveiling, zij verkopen onze overstock en B-keus modellen. Toen wij deze "fornuizen-wissel" gingen plannen, name we direct contact op met Onlinekeukenveiling. Zij denken graag mee met ons als klant en zijn bereid om "het vuile werk" te doen." 

Het resultaat telt

Onze collega's gingen op pad, met in hun bus de nieuwe inductiefornuizen. Aangekomen bij de keuken speciaalzaak wordt het gasfornuis verwisseld voor het inductiefornuis. Ook de plinten worden vastgeschroefd. Uiteraard nemen we de verpakking mee. Alsof we nooit geweest zijn! Het gasfornuis gaat mee naar Zaltbommel en wordt verkocht op onze website.

Interesse?

Wij staan voor een zorgeloze afhandeling, hebben de middelen en knowhow om showrooms helemaal up-to-date te houden. Daarnaast kunnen wij, middels ons unieke netwerk, er ook voor zorgen dat de verouderde showmodellen verkocht worden. Zit u, als leverancier/distributeur/fabrikant, met een soortgelijk vraagstuk? Neem dan gerust contact op met Onlinekeukenveiling.  

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.