Echte voorjaarsveiling online bij Troostwijk Veilingen.com

20-04-18
  • 0
  • 0

Echte voorjaarsveiling online bij Troostwijk Veilingen.com

Sinds vanmiddag staat er weer een hele leuke voorjaarsveiling online bij Troostwijkauctions.com.
Het is prachtig weer en iedereen krijgt weer zin om te gaan verbouwen of om de tuin in te gaan.

Samen met diverse opdrachtgevers van ons hebben we een hele leuke veiling (bijna alles ingezet op 10 euro) met bomen, gereedschap, tuingereedschap, tuinschermen, maar ook voor binnen een mooie collectie eikenhouten vloeren in diverse hoeveelheden. Bovendien staat er een grote partij kwaliteits-vlies behang bij in allerlei trendy kleuren.

De bomen staan in Maasdijk en is een leuke collectie van olijfbomen, granaatappelbomen, sinasappelbomen, palmbomen  noem maar op. Ook hebben we een groot assortiment bloembakken van fiberstone en van hout. Daarnaast in Roelofarendsveen een collectie tuinschermen , waaiers, klimrekken, schommels noem maar op.

Ook hebben we in deze veiling 2 verschillende types met buitenspa’s.  Een ronde en een vierkante. Van allebei 2 stuks. 

De kijkdag voor de veiling is op zaterdag 28 april 2018. De veiling sluiten op 30 april 2018 vanaf 19.00 uur. Het afhalen van de goederen is een week later op maandag 7 mei tussen 9 en 16 uur.

Wij doen deze veilingen altijd met onze vaste partner troostwijkauctions.com. Troostwijk heeft een Europees netwerk van klanten en de goederen gaan doorgaans ook heel Europa door. Dat neemt niet weg dat alles weg moet en laag is ingezet…. Dus waag uw kans!

Dus voor u het weet zit u in een buitenspa te bubbelen terwijl u kijkt naar een mooie olijfboom en uw nieuwe schutting … alles tegen liquidatieprijzen ….. Van de veiling!

Hierbij de link, zodat u rechtstreeks op de veiling uitkomt:

https://www.troostwijkauctions.com/uk/wooden-floors-tools/01-26571/

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.