De voordelen van een bijkeuken

Asma El-Haouli
25-05-22
  • 0
  • 0

Opslag, opslag, opslag! Iedereen houdt wel van een opgeruimde en geordende keuken. Dit valt niet altijd mee, maar wie een bijkeuken heeft, heeft veel meer mogelijkheden. Hier enkele voordelen van de bijkeuken op een rij. 

Meer opslagruimte

In de bijkeuken kun je vaak alle voorraad boodschappen kwijt. Dit geeft de keuken veel meer overzicht en ziet er vaak ook opgeruimd uit. De bijkeuken is ook een opslagruimte voor grote (keuken)accessoires zoals broodbakmachines, stofzuiger, mixer en meer. 

Alles opbergen

Een van de dingen die je kunt doen wanneer je een bijkeuken hebt is alles in kasten en achter deuren plaatsen. Zo creëer je namelijk een strakke indeling en ziet alles er ook overzichtelijk uit. Je kunt producten die je op voorraad hebt hier opbergen, om zo meer ruimte te behouden in jouw keuken. 

Bijkeuken

Wasmachine en droger

De bijkeuken is een droomplek voor een washok. Hier kun je alles kwijt: wasmachine, droger, strijkijzer, wasmanden, wasmiddel en strijkplank. Al deze machines kun je hier kwijt, waardoor je veel meer ruimte overhoudt in bijvoorbeeld de douche of keuken. Ook kun je hier een extra vriezer of koelkast zetten; een uitkomst voor extra drankjes en hapjes tijdens feestjes.

Bijkeuken opbergruimte

Nog enkele tips voor het inrichten van de bijkeuken:

-       Plaats huishoudelijke apparaten langs de lange zijde van de bijkeuken. Zo lijkt deze veel groter

-       Kies voor een stenen vloer: deze is eenvoudig te reinigen

-       Plaats machines op ooghoogte om het gebruik ervan te vergemakkelijken

-       Zorg voor goede verlichting 

Bijkeuken

Op onze website vind je geregeld bijkeukens voor een zéér scherpe prijs. Mocht je op zoek zijn naar een bijkeuken, neem dan een kijkje op showroomkeukens

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.