Belgische keukenzaken in samenwerking met Onlinekeukenveiling.nl

Leon van Wijk
02-11-20
  • 1
  • 0

In Nederland is onlinekeukenveiling.nl onder veel keukenzaken en steeds meer consumenten bekend. Via ons unieke platform hebben wij het afgelopen jaar al meer dan 275 keukens aan een nieuwe trotse bezitter mogen koppelen. Buiten de Nederlandse markt zijn wij ook stapsgewijs de Belgische markt gaan benaderen. Dat deze beslissing zijn vruchten begint af te werpen is een ding dat zeker is.

Meer potentiële kopers bedienen

Iedere keukenzaak in Nederland en België heeft de uitdaging om zoveel mogelijk geïnteresseerde kopers naar hun zaak te trekken. De concurrentie is hoog en niet alle consumenten zijn bereid om veel kilometers af te leggen om jouw keukenzaak te bezoeken. Kortom een hele uitdaging om je showroomkeuken zo snel mogelijk te verkopen zonder dat het je een hoop tijd, geld en gaten in je showroom kost. Onlinekeukenveiling.nl biedt voor de Belgische keukenzaken dé oplossing om ook de Nederlandse consumenten aan te spreken.

Waar de Belgische keukenzaken normaliter klanten in een omtrek van plusminus 30 kilometer bedienen, is deze straal middels ons platform in sommige gevallen wel verzevenvoudigd. Een mooi voorbeeld? Voor een gerenommeerde keukenzaak in Leuven hebben wij een prachtige showroomkeuken verkocht aan een klant in Katwijk. Een afstand van meer dan 200 kilometer en een reistijd van boven de 3 uur, dat is de kracht van ons platform.

Zo bereik je ook de Nederlandse consument

Zijn jouw showroomkeukens in België toe aan vervanging? Wij leggen graag een gegarandeerd voorstel voor je neer, om ze bij een akkoord op onze website aan te bieden. Worden ze daar binnen vier weken voor de veilingdatum niet verkocht, dan bieden wij ze bij een van onze veilingpartners aan. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je keuken tijdig verkocht en gedemonteerd is.

Op korte termijn hebben wij ook in België weer een keukenveiling gepland staan. Meld je nog vóór 27 november aan en wij nemen je keuken tussen kerst en oud en nieuw mee naar de veiling. Komt deze datum te snel voor je? Geen zorgen, voor 2021 hebben wij al zes keukenveilingen in België en zesentwintig in Nederland gepland staan. 

Aanmelden kan via verkoop@onlinekeukenveiling.nl of bel +31 (0)85 047 94 56.

  • 1
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.