Badkameruitverkoop.nl in de uitverkoop!

Asma El-Haouli
17-06-21
  • 0
  • 0

Momenteel zitten we middenin een mega project in opdracht van Badkameruitverkoop.nl. De eigenaar wilde graag hulp bij het verkopen van zijn voorraden en zijn showroom. Precies iets waar wij als Onlinekeukenveiling.nl heel goed in zijn!

Maatwerk

Gezien de grootte van de showroom en zijn loods zal dit project enkele maanden in beslag nemen. De diversiteit van het aantal artikelen is hoog, maar er zijn ook heel veel dezelfde artikelen. Om dan alsnog een hoge opbrengst te realiseren kiezen we er voor om het over meerdere veilingen te verdelen. Naast veilen bieden we de “dubbele” artikelen aan op onze eigen website en andere verkoopkanalen. Hoe groot de klus ook is, we bedenken een maatwerk plan om een zo hoog mogelijke opbrengst te generen voor onze opdrachtgever. Maar we houden daarbij ook rekening met de opleverdatum.

Gedurende onze samenwerking met Badkameruitverkoop.nl hebben we besloten om te twee websites te integreren. Bezoekers van Badkameruitverkoop.nl worden automatisch doorgestuurd naar Onlinekeukenveiling.nl/badkamers. Zo belanden bezoekers niet op een inactieve website met incorrecte voorraden, maar hopen we ze op deze manier een mooi en actueel assortiment te tonen.

Ga jij ook uitverkopen? 

Ben jij ook een eigenaar van een showroom en wil je graag hulp bij het leegverkopen van jouw winkel of magazijn? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 085-0479456 of te mailen naar verkoop@onlinekeukenveiling.nl. Wij helpen jou graag verder!

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.