Keukenapparatuur goedkoop

Keukenapparatuur goedkoop nodig?

Bent u op zoek naar nieuw keukenapparatuur goedkoop voor uw bestaande of nieuwe keuken? Bent u op zoek naar nieuw keukenapparatuur, maar wilt u er niet te veel geld aan uitgeven? Bij Online Keukenveiling.nl bent u aan het juiste adres voor keukenapparatuur goedkoop. Wij bieden u een ruim assortiment van verschillende keukenapparaten in verschillende stijlen, prijzen en afmetingen. Neemt u een kijkje op onze website en ontdek welke prachtige apparaten wij voor u in de aanbieding hebben. Voor keukenapparatuur goedkoop bent u bij ons aan het juiste adres!

Online keukenapparatuur goedkoop

Online Keukenveiling.nl is een online veilingswebsite met zeer goedkope keukens en keukenapparatuur. Zo vindt u bij ons onder andere verschillende ovens, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen. Het grote voordeel aan de website van Online Keukenveiling.nl is dat u direct kunt zien wat wij u aanbieden. U bent direct op de hoogte van onze veilingen in een duidelijk overzicht. Bij Online Keukenveiling.nl bent u verzekerd van goede kwaliteit. Al onze keukens en keukenapparaten komen uit een faillissement of uit showrooms. Online Keukenveiling.nl werkt samen met tientallen erkende keukenzaken. Houdt u onze website goed in de gaten en laat u verrassen door de mooie keukenapparaten die wij wekelijks toevoegen aan onze website. 

Bespaar tot wel 50% op uw keukenapparatuur

Bij Online Keukenveiling.nl bespaart u tot wel 50% op onze apparaten. Doordat wij samenwerken met tientallen erkende keukenzaken en keukens en keukenapparatuur opkopen uit faillissementen bent u verzekerd van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs! Wij veilen op onze website zowel keukenapparatuur als complete keukens. Daarnaast veilen wij onze apparaten en keukens voor een vaste prijs. Zo weet u direct hoeveel het u gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij organiseren diverse kijkdagen in onze showroom. U kunt bij ons een kijkje komen nemen voordat u online uw bestelling bij ons plaatst. U kunt online uw keuken en uw keukenapparatuur goedkoop eenvoudig online bestellen. Daarnaast kunnen wij ook bijbestellingen doen via de keukenzaken waar wij mee samenwerken. 

Meer weten over keukenapparatuur goedkoop?

Wilt u meer weten over ons brede assortiment voor keukenapparatuur goedkoop en bent u benieuwd welke prachtige aanbiedingen wij deze week voor u hebben? Neemt u dan snel een kijkje op onze website. Voor al uw vragen over onze veilingen en apparaten kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij u ook van dienst zijn voor demontage en bezorging van uw gekochte apparaten. 

Apparatuur

Koel/vries combi en wijnkoelkast

Koel/vries combi en wijnkoelkast in èèn

Stoves Richmond 900 Ei - Blue Outremer

90 cm breed Type kookplaat: Inductie 5 kookzones Flexibele kookzones Met wokbrander Energielabel: A Tooltip 5-polige stekker (Perilex) Aansluiting op 3 fasen (krachtstroom)

Stoves Richmond 900 Ei - Champagne

90 cm breed Type kookplaat: Inductie 5 kookzones Flexibele kookzones Met wokbrander Energielabel: A Tooltip 5-polige stekker (Perilex) Aansluiting op 3 fasen (krachtstroom)

Stoves Richmond 900 Ei - Jalapeno

90 cm breed Type kookplaat: Inductie 5 kookzones Flexibele kookzones Met wokbrander Energielabel: A Tooltip 5-polige stekker (Perilex) Aansluiting op 3 fasen (krachtstroom)

Sencys SK9004 Afzuigkap

Deze afzuigkap, uit een restvoorraad, komt inclusief wandschouw.

Stoves Deurenset 900 - Zwart

Zwarte deurenset voor de 900 serie van Richmond. Eenvoudig om te wisselen voor de felle kleuren van Stoves Inductie Ei Serie.

Stoves Deurenset 1100 - Zwart

Zwarte deurenset voor de 1100 serie van Richmond. Eenvoudig om te wisselen voor de felle kleuren van Stoves Inductie Ei Serie.

Koeker Filtersysteem -V- met filterkop

Filtersysteem voor wateroptimalisatie inclusief universele filterkop.

Koeker Filtersysteem -V-

Filtersysteem voor een uitgebalanceerde mineraalhuishouding in het water.

Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.