Showroommodel keuken

Showroommodel keuken nodig?

Bent u op zoek naar een showroommodel keuken? Wilt u graag een betaalbare nieuwe keuken in uw woning plaatsen? Heeft u ons ruime aanbod op de website al gezien? Bij ons betaalt u nooit teveel voor een showroommodel keuken. U kunt bij ons tot wel 50% besparen op een keuken en/of badkamer. Want naast ons ruime aanbod van keukens, hebben wij ook verschillende badkamers in ons assortiment. Heeft u dit concept al eerder gezien? Wij hebben een uniek concept en werken al jarenlang samen met tientallen keuken- en badkamerbedrijven om de outlet keukens op te kopen. Dit maakt het voor u mogelijk om een nieuwe showroommodel keuken voor een scherpe prijs aan te schaffen. Daarnaast heeft u binnen enkele weken de keuken in huis en hoeft u niet lang op uw gekochte product te wachten. U komt bij ons met een bepaald budget en op basis van dat budget kunt u een showroommodel keuken kiezen. Bij ons hoeft u nooit meer te betalen dan dat u in gedachten heeft, wij hebben keukens voor ieder budget. Vindt u het moeilijk om een juiste keuze te maken? Ons team staat voor u klaar om te helpen. Het team bestaat uit specialisten met veel ervaring in het werkgebied. De gedrevenheid en samenstelling van dit team staat garant voor een lage prijs en uitstekende service. Ontdek het en spreek ons aan!

Snelle levering van uw showroommodel keuken

Wilt u binnen nu en een paar weken een nieuwe keuken plaatsen maar duurt een levering van een keuken altijd zo lang? Wij kunnen een snelle levering garanderen, omdat wij zelf de bezorgservice beheren. Wilt u showroommodel keuken eerst zien voordat u mee doet met de veilig? Dat is geen enkel probleem. Wij organiseren regelmatig kijkdagen waarbij u het hele assortiment kunt bekijken. U kunt dan met eigen ogen zien of er een keuken of badkamer bij zit die aan uw wensen voldoet. Bij ons kunt u voor relatief weinig geld een perfecte, hoogwaardige keuken kopen. Zoekt u alleen een nieuwe oven of vaatwasser? Er komen ook regelmatig losse apparaten voorbij. De meeste apparaten hebben standaard maten en passen daarom altijd in uw keuken. Voor u het weet geniet u van uw mooie keuken waar u gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben. Mist u na het kopen van een showroommodel keuken bepaalde onderdelen die u er toch graag bij had willen hebben? Wij hebben korte lijntjes met de keukenzaken en via hen kunt u bijbestellingen doen. Wij brengen u graag in contact zodat u snel uw complete keuken in gebruik kunt nemen.

Keukens

Exclusieve witte beurskeuken met tafel-eiland van Next125

Stijlvolle exclusieve beurskeuken van Next125 met tafel-eiland en composiet blad, komt met apparatuur.

Strakke grijze exclusieve beurskeuken met stijlvol eiland van Next125

Exclusieve beurskeuken van Next 125 met stijlvol verwerkt hout in het eiland en een composiet blad, komt met apparatuur.

12.500,-
Exclusieve schiereiland-keuken met houten bar en RVS blad van Next125

Exclusieve beurskeuken van Next125 met houten bar en Kastenwand, komt met apparatuur.

Lichte houtkleurige eiland-keuken met zwevend aanrecht van Next125

Stijlvolle exclusieve beurskeuken van Next 125 met greeploos eiland, composiet blad en kastenwand, komt met apparatuur.

Zeer ruime greeploze eilandkeuken met kastenwand en vitrinekasten

Showroom eilandkeuken met heel veel kastruimte, greeploze kasten, vitrine/servieskasten en luxe apparatuur.

12.000,-
Internationale hoekkeuken met bovenkasten, Italiaans fornuis en Amerikaanse koelkast

Hoekkeuken in warme zandkleurige hoogglans met beton-look achterwanden en diverse inbouwapparatuur.

Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.