Over ons

Het team

Leuk dat u kennis wilt maken met ons!

Wij zijn Onlinekeukenveiling.nl en bij ons koopt u producten voor de veiling uit. Zo betaalt u een gegarandeerde lage prijs en heeft u geen last van de grillen van de veiling. Wij verkopen op onze website onder andere: (showroom)keukens en –badkamers en (keuken)apparatuur. Daarnaast veilen we bij Troostwijk Veilingen alles met waarde; gereedschap, houtpartijen, olijfbomen, rollend materieel en nog veel meer.

Heeft u showroomkeukens, apparatuur, sanitair of restpartijen waar u graag snel en zonder gedoe van af wilt? Neem dan een kijkje op de pagina Zakelijk.

Ons team bestaat uit specialisten met veel ervaring in zijn/haar werkgebied. De gedrevenheid en samenstelling van dit team staat garant voor een lage prijs en uitstekende service. Wij zijn te bereiken via de mailtelefonisch en via de chat.

Koop voor de veiling uit bij Onlinekeukenveiling.nl!

Elbert van Dalen - Directeur
Verzorgt taxaties van de te veilen keukens, maakt en onderhoudt de afspraken met opdrachtgevers (keukenzaken en curatoren).
Angela Teelen - Commercieel Medewerkster Binnendienst
Ondersteuning van de buitendienst medewerkers, beantwoording klantvragen en draagt zorg voor ons assortiment online.
Leon van Wijk - Marketing Manager
Verantwoordelijk voor de marketing, zowel online als offline en daarnaast het maken van catalogi en foto’s voor de veilingartikelen.
Sietse Broekmeulen - Veilingcoördinator
Altijd druk bezig met het voorbereiden en afhandelen van onze keukenveilingen. Daarnaast ook inzetbaar voor het demonteren van (tweedehands) keukens.
Janet van Mourik - Administratie
Verantwoordelijk voor de complete boekhouding, correspondentie en telefonische afhandeling van klantencontact.
Marek Broskiwiets - Veilingcoördinator
Verantwoordelijk voor het klaarzetten van kavels en maken van catalogi en foto’s. Daarnaast druk met het verzorgen van kijkdagen en het uitleveren van goederen op afhaaldagen.
Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.