Badkamer showroommodel

Badkamers


Wavedesign Cassino - Hoogglans Wit
Wavedesign Cassino - Hoogglans Wit

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur wit hoogglans; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Cassino - Natural Oak
Wavedesign Cassino - Natural Oak

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur Natural Oak; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Pescara - Brown Oak
Wavedesign Pescara - Brown Oak

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur Brown Oak; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Piedro - Mat Wit
Wavedesign Piedro - Mat Wit

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur Mat Wit; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Piedro - Mat Zwart
Wavedesign Piedro - Mat Zwart

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur Mat Zwart; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Novara - Grey Oak
Wavedesign Novara - Grey Oak

Fonteinmeubel met fontein; kleur Grey Oak; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Wavedesign Novara - Natural Oak
Wavedesign Novara - Natural Oak

Fonteinmeubel exclusief fontein; kleur Natural Oak; afmeting ca. 22 cm diep, 40 cm breed en 60 cm hoog

Plieger Design Imola - Fonteinwastafel dubbel
Plieger Design Imola - Fonteinwastafel dubbel

Dubbele wastafel met verchroomd afvoergarnituur op een massief houten blad. Inbouw-fontein bakje uit gepolijst RVS.


Badkamer showroommodel nodig?

Op zoek naar een badkamer showroommodel? Is uw badkamer aan vervanging toe? Of heeft u een nieuwe woning waarin u een badkamer wilt plaatsen? En wilt u voor een scherpe prijs een badkamer kunnen kopen? Dan is een badkamer showroommodel iets voor u. Een badkamer showroommodel kunt u heel eenvoudig online kopen bij Onlinekeukenveiling.nl. Onlinekeukenveiling.nl is een website waar u voor een vaste, zeer lage prijs een badkamer kunt kopen. Elke week kunt u een compleet nieuw, verrassend aanbod badkamers vinden op onze website. De badkamers uit ons aanbod zijn afkomstig van faillissementen en uit showrooms. We werken samen met een groot aantal erkende badkamerzaken. Ontdek het actuele aanbod op onze website!

Een badkamer showroommodel kiezen

Bent u op zoek naar een badkamer showroommodel in een specifieke kleur? Houd dan goed het aanbod in de gaten. Elke week bieden we weer nieuwe badkamers aan. Door een badkamer showroommodel te kopen bij Onlinekeukenveiling.nl kunt u tot wel 50% besparen op uw nieuwe badkamer. We staan garant voor de hoge kwaliteit van onze badkamers. Naast badkamers voor zeer lage prijzen bieden we u ook onze demontage- en bezorgservice. Een badkamer van Onlinekeukenveiling.nl heeft een vaste, zeer lage prijs. Zo weet u altijd precies wat u aan kosten kunt verwachten. Heeft u een badkamer gezien die net niet helemaal aan uw wensen voldoet? U heeft bij Onlinekeukenveiling.nl de mogelijkheid om een bijbestelling te doen bij de badkamerzaken waarmee wij samenwerken. Zo kunt u op een eenvoudige manier uw badkamer compleet maken. 

Een badkamer showroommodel aanschaffen

Bent u benieuwd naar de badkamers die wij aanbieden? U kunt zelf de badkamers uit ons aanbod komen bekijken tijdens de kijkdagen. Deze kijkdagen organiseren wij met regelmaat. U kunt dan langskomen en zelf de badkamers bekijken die wij op dat moment aanbieden. Wilt u meer weten over het concept van Onlinekeukenveiling.nl? Op onze website kunt u meer informatie vinden. Ook kunt u contact met ons opnemen. We geven u graag antwoord op uw vragen. Onlinekeukenveiling.nl is hét online adres waar u geld kunt besparen op uw nieuwe badkamer. We bieden een verrassend aanbod van kwalitatief hoogstaande badkamers. Door samen te werken met een groot aantal erkende badkamerzaken kunnen we u kwalitatieve badkamers bieden en de beste service. Kom langs tijdens een kijkdag of bezoek de website voor het actuele aanbod. Wilt u meer weten over de betaalbare badkamers die wij aanbieden? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen! 

Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.